nlc.hu
Szabadidő

Majdnem meghalt az influenszer fotózás közben

Majdnem meghalt az influenszer fotózkodás közben

Egy Instagram-modell az óceán sziklái mellett akart magáról egy esztétikus képet. A hullámok erejével azonban nem számolt, így majdnem végzetes lett a fotózás.
Influenszer fotózásnak kis híján tragédia lett a vége

Kate Loshkareva, influenszer egy gyönyörű kék ruhát vett fel az óceánparti fotózásához. Az Instagram-modell a közösségi médiára szeretett volna magáról olyan képeket, ahol a kaliforniai Palos Verdes sziklás partján, vagyis egészen konkrétan a sziklákon pózol. Napsütés volt, a víz csodaszépen csillogott, a képek tökéletesre sikerülhettek volna – csakhogy a természet közbeszólt.

Kate ugyanis nem számolt a hullámzással, ami igencsak felerősödött aznap. Egy pedig olyan erővel jött, hogy el is találta az influenszert, aki így leesett a szikláról, belezúgott az óceánba, ami kis híján teljesen elsodorta és elnyelte őt. Egy másik influenszer, Shayla Welch az egészet felvette videóra. Elmondása szerint az eset nagyon gyorsan történt.

„Minden remekül ment. A fotózás végén jártunk, amikor Kate úgy döntött, hogy közelebb megy a vízhez, és úgy is csinál még pár képet. Egészen addig a víz teljesen nyugodt volt, csak akkor erősödött fel a hullámzás – emlékezett vissza. – Lemászott, és abban a pillanatban elkapta egy óriási hullám, ami belelökte a vízbe.”

Az óceán Kate-et nem behúzta, hanem a sziklák alá lökte, ahol szerencsére volt egy barlang, így nem csapódott neki semmihez. Viszont Kate ennek ellenére még percekig nem került elő. „Azt hittem, beakadt valahová a ruhája, vagy kisodródott a partra. Ekkor abbahagytam a videózást, de az emberek megtiltották, hogy menjek vissza és ne ugorjak utána. Kijött a rendőrség, egy helikopter is. Kate pedig szerencsére kimászott a barlangból teljesen sértetlenül” – mesélte Shayla.

„Félelmetes volt, de megtanultuk a leckét” – tette hozzá. És valóban: a videót elnézve tényleg kis híján múlt, hogy nem történt tragédia. Ideje tényleg az eszünkbe vésni, hogy egyetlen lájk vagy nézettség sem ér annyit, hogy veszélybe sodorjuk az életünket…

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top