nlc.hu
Szabadidő

Rubint Réka gimnazistaként

Rubint Réka a gimnáziumban bukásra állt testnevelésből

Nem is gondoltuk volna.

Rubint Réka, az ország fitneszladyje hosszú évek óta tartja mozgásban több százezer követőjét. Elhivatottsága a mozgás iránt abban is tökéletesen megmutatkozik, hogy a tavalyi évben kényszerpihenőre került, mivel túlhajtotta magát

Rubint Réka

Fotó: Birton Szabolcs

Annyira, de annyira túltoltam, hogy volt olyan, hogy vasárnap este, amikor ki kellett szállni az autóból – sofőrrel mentem mindig, mert Norbi nem engedte, hogy én vezessek –, alig bírtam kiszállni. Most leszek nyáron 45 éves, a test jelzi, hogy több időt kell hagyni a pihenésre és a regenerálódásra. Most több időt hagyok a pihenésre, olyan szempontból, hogy amikor otthon vagyok, akkor nem pakolok, nem mosok. Nyilván mosok, de hogy nem az van, hogy feles időnek tekintem azt, amikor csak úgy leülhetnék és ténylegesen csak pihenhetnék, hanem most már ezt megadom magamnak. Az elején, nem is az, hogy furcsa volt, de nehéz volt. Lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem csinálok semmit. Szerintem most már tudok pihenni, ezt is meg kell tanulni” – nyilatkozta 2023-ban Réka.

Innentől kezdve nehezen hisszük el, hogy volt idő, amikor tőle is távol állt a sport. 24 óráig elérhető Instagram-történetében kérdezz-felelek játékra invitálta követőit, ahol egy rajongója afelől érdeklődött, hány éves korában kezdett edzeni. A fitneszlady meglepő választ adott:

15 évesen kezdtem el rendszeresen sportolni, mert a testnevelő tanárom meg akart buktatni testnevelésből

– válaszolta Réka, akinek a gyerekei aligha kerülhettek ilyen helyzetbe. Fia, Norbi jó ideje büszkélkedhet kockás hasával, Lara pedig nyomdokaiba lépve, szintén aerobikedző lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top