nlc.hu
Szabadidő

Dobos Evelin Hallmark-filmben

Nemzetközi produkcióban szerepelt Dobos Evelin, az angoltudását is megcsillogtatta

Egy nap alatt kapta meg a szerepet.

Egy Budapesten játszódó, magyar történetű nemzetközi produkcióban csillogtathatta meg tehetségét és angoltudását Dobos Evelin és Xantus Barbaraírja a Blikk. A két színésznő az egyik legismertebb amerikai tévécsatorna, a Hallmark legújabb mozijában, a Love on the Right Course (Szerelem a megfelelő pályán) című filmben szerepelt. A nagy részét Szentendrén forgatták, de vettek fel jeleneteket Tatabányán, a várnál és Budapesten is.

Dobos Evelin – aki egy karrierista ingatlanügynököt alakít a filmben – nagyon szerette a forgatást, amelyre szinte az utolsó pillanatban kérték fel. Elmondása szerint már mindenkit kiválasztottak, csak erre a szerepre nem volt meg a színész.

Dobos Evelin,

Hallmark-filmben szerepelt Dobos Evelin – Fotó: Sajtószoba

Megkerestek, hogy készítsek magamról egy videót az egyik párbeszéddel. Szinte egy nap alatt kiderült, hogy az enyém a szerep” – mesélte a bulvárlapnak a Sztárboxban 2. helyezést elért színésznő, akinek az sem okozott nehézséget, hogy angolul kellett dolgoznia. Mindemellett arra különösen büszke, hogy a producerek szerették, amit csinál: “Elégedettek voltak velem, így bízom abban, hogy lehet ennek folytatása“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top