nlc.hu
Szabadidő

Kemény stílusban mondott fel a főnökének

„Tele vagy sötétséggel” – brutális stílusban mondott fel a főnökének, ő lett a net sztárja

Alig jutott szóhoz a főnöke, amikor közölte vele, hogy felmond, mert nem bírja tovább elviselni a személyiségét.

A LadBible szúrta ki az Instán egy nőnek a videós posztját. A felvételen, ami karácsony előtt 2 nappal készült, az hallható, ahogyan a munkavállaló nyugodtan, mégis ellenmondást nem tűrve bejelenti a felmondását a főnökének. 

A brutális utolsó üzenetben a nő, aki ma már egy saját kozmetikai céget vezet Texasban, elmondja, hogy a legtraumatikusabb és legstresszesebb időszak az életében az volt, amikor a főnöke alatt kellett dolgoznia. „Lehetnél kissé lazább. Túl sok negativitást és sötétséget viszel be az irodába nap mint nap. Igazából csak ennyit szerettem volna hozzátenni a papíron már benyújtott felmondásomhoz. Remélem, hogy kellemes karácsonyod lesz, s egyben boldog új évet is kívánok.”

Egykori alkalmazottja szavaira néhány másodperces csönd után a főnök csak ennyit felelt. „Tökéletes. Nos, nagyra értékelem a visszajelzésedet. És remélem, hogy neked is kellemes karácsonyod lesz.”

Nő csíkos ruhában

Ma már saját vállalkozást vezet (Fotó: Instagram)

A kommentelők többsége odáig volt a felmondási stílusért, mások pedig azt jegyezték meg, hogy az a cég, ami nem veszi észre, hogy milyen „sötét, zsarnok” embert alkalmaz, hamar a csőd szélén találja majd magát. Azért ez elég vad kijelentés, mindenesetre nagyon beszédes, hogy csak a felmondót támogató kommenteket találtunk.

Azért nekünk, magyaroknak is vannak érdekes, felmondással kapcsolatos sztorijaink. Ott volt a Best FM korábbi műsorvezetője, aki élő adásban mondott fel.  De emlékezhetünk arra a tanárra is, akinek azután lett elege, hogy 21 forintos béremelést „kapott”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top