nlc.hu
Szabadidő

Novák Péterrel lép színpadra az Anna and the Barbies

Novák Péterrel dolgozik együtt Pásztor Anna

A zenekar dalszövegeit sajátos értelmezésben tolmácsolja majd.

Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Anna and the Barbies az elkövetkező időszakban igazi különlegességgel készül a közönségnek, amelyet országszerte több helyre is elvisznek majd a rajongók legnagyobb örömére. A Pásztor Anna és testvére, Pásztor Sámuel által színpadra álmodott, rendhagyóan átdolgozott új hangzásvilágú akusztik duó előadásba, illetve a teljes zenekari változatba is, minden alkalommal érkezik egy meghívott vendég, színész vagy előadó. A tavaszi mini turné első állomása március 17-én a Várkert Bazárban lesz Novák Péterrel, aki a zenekar dalszövegeit sajátos értelmezésben tolmácsolja majd.

„A színész szerepet mond, az énekes egy dalt énekel, a táncos koreográfiát táncol… Általában százszor és százszor eljátszott, eltáncolt, elmondott szerepek. Ami engem nagyon izgat, hogy abból a rengeteg tudásból, megélt előadásból, dalból, koreográfiából mi az, ami összegződik egy-egy előadóban, művészben. Mi az, amit tovább visz, mi az ő kikristályosodott tanulsága, igazsága abból a sok műből, ami átszűrődött rajta. Ezekben az előadásokban, az akusztik duóban és a teljes zenekaros változatban is, minden alkalommal érkezik egy meghívott vendég, színész vagy előadó. Azt szeretném nyugodt, improvizatív körülmények között elérni, hogy betekintést nyerjünk abba a kincsestárba, ami egy-egy művész lelkében van, amihez talán még saját magának sincs olyan gyakran hozzáférése. Kötetlen beszélgetés formájában fényt derítünk közösen az élet nagy titkaira, csodaira” – mesélte Pásztor Anna, majd így folytatta.

Pásztor Anna

Pásztor Anna (Fotó: TV2)

„Erre a különleges sorozatra olyan művészek mondtak igent többek között a felkérésre, mint Rudolf Péter, Novák Péter vagy Németh Kristóf” – tette hozzá az Anna and the Barbies zenekar énekes, dalszerzője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top