nlc.hu
Szabadidő

Kandász Andiék Thaiföldön

Két hónapja Thaiföldön élnek Kandász Andiék

A házaspár "kicsit" tágabban értelmezte a home office-t.

Több mint két hónapja Thaiföldön élvezi az életet Kandász Andi és férje. A műsorvezető még évekkel ezelőtt az Ázsia Expressz forgatásán szeretett bele a mesés tájba, így párjával évről évre elutaznak az egzotikus országba. Ám ezúttal hosszabb időre mentek, sőt egy gyermekkori álmukat is valóra váltották. Az élményeikről a Mokkában áradoztak.

Kandász Andi,

Kandász Andi és férje, Borszéki Ferenc – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mikor eljöttünk ide, azért jöttünk, mert szerettünk volna két-két és fél hetet nyaralni mindenképpen. Kerek szülinapja van a férjemnek és a lányomnak, úgyhogy ez egy családi nyaralásnak indult. Az első három hét az is volt, és utána elkezdtünk szépen berendezkedni egyfajta home office-ra, hogy gyakorlatilag hétköznap ugyanúgy dolgozunk, mint otthon, 8 órában, csak kicsit máshogy. (…) Reggel 3-4 órát sportolunk, utána 8 órát dolgozunk, és utána megint jön valami szabadidő” – mesélte – Skype-on keresztül – Bangkokból Kandász Andi.

Elárulta, hogy idén jobban “bele akarták ásni magukat” az országba, ezért is töltenek ott most hosszabb időt, ráadásul egy régi álmukat is megvalósíthatták most: eljutottak Angkorba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top