nlc.hu
Szabadidő
Kiderült, ki a Bridgerton legszexibb pasija

Kiderült, ki a Bridgerton legszexibb pasija

Vajon Colin Bridgertonnak sikerült elvarázsolnia a nézőket legalább annyira, mint Penelopét? Egy új felmérésből most kiderül!

Nyilván mindannyiunknak megvannak a magunk kedvencei a Bridgertonból. Egyesek az első évad óta elkötelezett hívei Hastings hercegének, míg mások számolják vissza a perceket, mikor végre Benedict Bridgerton kerül a sorozat fókuszába. Ám ez is csak azt mutatja, hogy a Netflix produkciója tömve van vonzó férfiakkal. De vajon ki a legszexibb közülük?

Bridgerton

Fotó: Profimedia

Egy új felmérés pontosan erre a kérdésre kereste a választ. Hogy meg tudják állapítani az objektív igazságot, több különböző faktort vettek figyelembe. Egyrészt mesterséges intelligenciát használva pontozták, kinek, mennyire vonzó az arca. Aztán megvizsgálták, mennyien kerestek az adott karakterre a Google-ön, mennyire népszerű szereplő ő a Redditen, hány TikTok-videó készült róla, illetve hány poszt született a nevével ellátott hashtag alatt. Ezen felül a szerepet eljátszó színészek Instagram követőinek a számát is megnézték.

Ezeket a szempontokat vegyítve jött ki az összpontszám a maximális 100-hoz képest. Így állították össze a Bridgerton 10 legszexibb férfijának toplistáját, melyet az alábbi galériában te is megtekinthetsz. 

Nézd meg, hányadik helyen végzett a te kedvenced!

Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top