nlc.hu
Szabadidő
Lezuhant egy színész egy magas díszletelemről Vígszínházban

Lezuhant egy színész egy magas díszletelemről Vígszínházban

Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán.

A Telex információja szerint egy külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba esett le egy 3-5 méter magas díszletelemről a Vígszínházban.

A baleset után az előadást megszakították, azonnal leeresztették a függönyt, és a nézők közt is érdeklődtek, hogy van-e köztük orvos.

Lezuhant egy színész egy magas díszletelemről Vígszínházban

(Fotó: Getty Images/illusztráció)

Külső produkciók esetén a díszletet is viszik, az nem a befogadó színházé. A Telex olvasója szerint Jegercsik egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan valószínűleg a dramaturgia szerint le kellett volna ereszkednie.

Helyszíni beszámolók szerint a darabot végül a leállás után folytatták, a színészt mentő szállította el a sínházból, a professzor szerepét is helyettesítették.

Tavaly a Nemzeti Színházban történt hasonló baleset, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című darab közben zuhantak három métert, és szenvedtek súlyos sérüléseket. A balesetnek legalább négy felelőse van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top