Szépüljünk

Maszkok és pakolások

A meleg hónapokban a legjobb nedvességpótlónak az õsrégi maszkok, pakolások bizonyulnak.




Bármelyiket is alkalmazzuk, mindig megtisztított bőrre vigyük fel. A pakolást az ujjhegyekkel kenjük fel, míg a maszkot ecsettel. A pakolás nem keményedik meg, ezért aztán 15-25 percnyi hatóidő után langyos vízzel lemoshatjuk. A maszk rendszerint megszilárdul az arcon, nedves ruhával lemosható, vagy egyben lehúzható.

Akár maszkot, akár pakolást alkalmazunk, még látványosabb hatást érhetünk el, ha előtte bőrradírt használunk, és lehetőleg ne tevékenykedjünk, amíg a vastag krém az arcunkon van. Ne végezzünk közben házimunkát, mert a bőrt a hajolgatás, vagy az erőkifejtés még jobban megterheli, és az ellenkező hatást érhetjük el, mint amit szeretnénk. A maszk és a pakolás extra mennyiségű hatóanyagot tartalmaz, amely a legjobban öregítő évszakban, a napfény, légkondicionáló megpróbáltatásainak kitett bőrrel csodát tesz. De ezt se vigyük túlzásba, ideális, ha hetente csak kétszer alkalmazzuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top