Szépüljünk

Az örök vitalitás

Táplálék nélkül hosszabb ideig elélhetünk, víz nélkül csak napokig. A víz azonban nem csak életõ elem, hanem esztétikai élmény: milyen csodálatos a szemnek egy vízesés, egy tükörsima tó vagy a hullámzó tenger!




A víz az egyik legfontosabb életfeltételünk. Milyen jólesik szervezetünknek egy frissítő nyári zápor! Milyen jó lenne, ha bőrünk is olyan üde maradna, mint egy pezsdítő forrásvíz!





Két héttel ezelőtt, munkámból kifolyólag Aachenben jártam, ahol egy szépségápolási konferenciáról tudósítottam.
A konferencia témája a természetes szépségápolás volt, különös tekintettel a forrásvizeknek, tengeri ásványoknak a kozmetikai iparban való felhasználási lehetőségeire. Számos érdekes előadás hangzott el: megtudtam például, hogy az emberi szervezet 65%-át víz alkotja; hogy az emberi civilizáció fennmaradása a Föld édesvízkészletétől is függ, amely a teljes vízkészlet pusztán 2 %-a (s amelynek jelentős része fagyott állapotban gleccserek formájában található).

Kozmetikai szempontból az előadások lényege az volt, hogy a különböző ásványi anyagokkal dúsított készítmények javítják a bőr ellenálló képességét, egyensúlyban tartják természetes vízháztartását. Például a tengervíz ásványi anyagai nyugtatják a bőrt, gátolják a sejtek zsugorodási folyamatát, serkentik újratermelődésüket. A természetes forrásvíz hatására pedig a petyhüdt, fáradt bőr újjászülethet; a hidratált bőr újra simává és telté válik, a meglévő ráncok kevésbé feltűnőek.

A konferencián döbbentem rá, hogy a víz éltető ereje alapvető fontosságú a mindennapjainkban is. Aachennek például egyáltalán nincs folyója, vagy természetes vízforrásai, a tengerről nem is beszélve. Szeretem ezt a várost, de ottlétem valahogy összekapcsolódott a hosszú és fárasztó szakmai előadásokkal, amelyek túlságosan elméleti vonalon mozogtak (a szakmai előadások már csak ilyenek). Szerencsére nálam volt kedvenc tusfürdőm, amellyel a nap végén újra életre keltethettem megfáradt testemet-lelkemet. Engem mindig energiával tölt fel, ha a bőrömön érezhetem a tengeri ásványok éltető erejét.





Azt hiszem, nem árulok el titkot, hogy kedvenc tusfürdőm a Lifebuoy névre hallgat. A Lifebuoy termékcsalád tusfürdői antibakteriális hatóanyaga mellett bőrápoló összetevőket – vitaminokat, jojoba és aloe vera kivonatot – is tartalmaznak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr igazán egészséges legyen. Megújult illatkompozíciói elhozzák otthonokba a tenger illatát és a pezsdítő forrásvíz frissességét.

A Lifebuoy termékcsalád vitalizáló tusfürdői enyhítő záporeső érzetét keltik, kellemes érzést biztosítva a bőrnek. Az egyik tusfürdő tengeri ásványokat tartalmaz, mely segít újjáéleszteni megfáradt bőröd. A Pezsdítő forrásvíz tusfürdő az ébredező szervezetet energiával tölti fel, egész napos frissességet biztosítva.






A Lifebuoy Vitalitás Pezsdítő Forrásvíz tusfürdő a megszokott antibakteriális védelem mellett most élénkítő és frissítő hatású is, mint ahogy a természetes forrásból nyert tiszta hegyi gyógyvíz. Kellemes, friss illata segít Neked, hogy egész nap jól érezd magad a bőrödben.







A Lifebouy Vitalitás Tengeri Ásványok tusfürdő a megszokott antibakteriális védelmet nyújtja, emellett tengeri ásványokat is tartalmaz. A Lifebuoy termékcsalád egyesíti magában az antibakteriális védelmet és a bőrápolást, így nem kell többé választanod a tisztaság érzése és az ápolt bőr között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top