Szépüljünk

Szemránckrémkörkép

Az apró ráncok a szemünk körül az évek elõrehaladtával folyton csak gyarapodnak, és a mélységük is egyre nõ. A legjobb társunk az ellenük vívott csatában egy tuti szemránckrém. De melyiket válasszuk? Bemutatunk néhány újdonságot!

A húszas éveink körül pici szarkalábak jelzik, hogy a nevetés, a bánat és az erős figyelem hatására összehúzódó apró izmok fölött a bőr nem képes teljesen kisimulni. A szépségszakma valamennyi szakértője egyetért abban, hogy a szemek körüli ráncok elleni harcban is a megelőzés és a késleltetés a legfontosabb. Már 18–20 éves korban speciális ápolókkal kell kényeztetnünk a szemkörnyék finom bőrét. Ahogyan idősödik a bőrünk, már nem csupán a víz megkötése és pótlása a feladat, hanem a bőr különböző szerkezeti egységeinek a működését kell serkenteni és ellátni megfelelő tápanyaggal. Ma már minden korosztály megtalálja a számára kifejlesztett termékeket. Ráadásul már nem pusztán szemránckrémek, hanem szemkörnyékápolók között válogathatunk, melyek akár a külső káros tényezők hatását is képesek csökkenteni. Akinek a szemek alatti sötét karikák vagy a duzzadt szemhéj, esetleg a szem alatti táskák okoznak problémát, válasszon a kombinált készítmények közül. Hogy a kínálatban könnyebb legyen eligazodni, bemutatunk néhányat az újdonságok közül.






Hydro-Balance szemkörnyékápoló, Eucerin





Az érzékeny bőrűek számára fejlesztették ki. A pumpás tégely könnyű gél-krémet rejt. Az isomerine névre hallgató hatóanyag remekül hidratál, a ginszeng az antioxidáns hatása mellett növeli a mikrovérkeringést, az édesgyökér-kivonat nyugtatja a bőrt. Reggel érdemes használni, leginkább a bőrszárazság okozta ráncocskák ellen a fáradtnak tűnő, karikás és puffadt szemekre. Csak patikákban kapható.
2859 Ft







Eucerin






Nutritionist regeneráló szemkörnyékápoló, Garnier

Hatóanyagai az Omega 3+6, a magnézium és a koffein. A vadrózsa olajából nyert Omega 3+6 zsírsavak a sejthártya nélkülözhetetlen alkotóelemeként erősítik a bőr védekezőképességét. A kivikivonat magnéziumtartalma serkenti a sejtek anyagcseréjét. A koffein javítja a keringést, ezáltal a táskák mérete jelentősen csökken.
2899 Ft







Garnier







Cellular Revitalizing Eye Gel, La Prairie

Uborkakivonattal nyugtatja és hűsíti a bőrt, az eperfagyökér kivonata csökkenti az elszíneződést a szemek környékén, a zöldalga-kivonat javítja a kollagénszintézist a bőrben. A koffeinnek és a fehérjekomplexnek köszönhetően csökken a duzzanat a szem körül. A mikrogöbökbe zárt hialuronsav segíti a hidratálást a vízmegkötő képesség fokozásával. A zselét a szem alá, a szemhéjra és a szemöldökcsont alá is vigyük fel.
34 000 Ft







La Prairie







Juvedical Renewing Eye Serum, Juvena

Az égési sérülések gyógyítása során alkalmazták először a Skin Nova Technologyt, amely lehetővé tette, hogy a bőrt regenerálják, új szövetet hozzanak létre. Ennek az eljárásnak az eredményeit használták fel ennek a bőrmegújító szérumnak a megalkotásakor. Minden korosztály minden bőrtípusra használhatja a saját szemránckrémének használata előtt. Közvetlenül a szemhéjra és a szempillák tövébe is felkenhető. Csodásan nyugtatja a bőrt a szemöldökszedés után is!
25 190 Ft







Juvena







 Decontact Rides kollagén ráncfeltöltő szemkörnyékre, L’Oréal Paris


Kollagént tartalmaz (elég kicsi méretű részecskékben ahhoz, hogy behatolhasson a bőrbe), így rengeteg vizet képes megkötni, amivel megemeli a ráncok alatti területet, így a redők mélysége csökken. Optikailag halványítja a szemek alatti sötét területet. A harmincas évek környékén érdemes használni. Nagyon gyorsan beszívódik.
4499 Ft







L’Oréal Paris








Revitalift Double Eye Lifting, kettős hatású ránctalanító szemkörnyékre, L’Oréal Paris 



Speciális flakonba zárva két lépésben fejti ki a hatását. Az első lépésben a krém a retinoltartalmánál fogva a ráncok méretét és a táskákat csökkenti, míg a karikákat halványítja. A második lépésben a piros gél a szemhéjat feszesíti. A negyveneseknek ideális választás.
4499 Ft







L’Oréal Paris








 Suractif Non-Stop Lifting Advanced Eye Cream, Lancaster



Retinolt, gyógynövény- és kivikivonatot tartalmazó termék. A ránctalanítás mellett feszesít, erősíti a bőr struktúráját és védelmet nyújt a káros szabad gyökök ellen. Finom illatú, tartalmas tapintatú krém. Azoknak érdemes kipróbálni, akiknek már nem csak apró szarkalábak okoznak problémát.
21 900 Ft







Lancaster







 All about eyes rich, Clinique

Fantasztikusan könnyed zselés állagával teljes körű szolgáltatást nyújt a szem alatti területeken. Felveszi a harcot a táskákkal és a karikákkal. Mindezt úgy, hogy nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot, így a legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan választhatják. A használata után sokkal könnyebb a sminkelés is.
8600 Ft






Clinique








 Frissítő zöld tea és olajfalevél szemápoló krém, AVON Naturals


A zöld tea egyszerűen remek antioxidáns így krémbe zárva is. Az olajfalevélnek köszönhetően értékes tápanyagokkal gazdagodik a bőr a felszín alatt. Már fiatalon is használható. A csőrös kis tubusból elég egy pici pöttyöt a szem körüli bőrbe paskolni.

999 Ft







AVON Naturals







Age Fitness Power 2 Yeux, Biotherm

Az éltető termálvíz minden erejét kombinálták az olajlevél-kivonat áldásos hatásával. Amellett, hogy antioxidáns hatása van, serkenti a bőrben a kollagén termelődését. A fáradtság jelei is kevésbé látszanak a felvitelt követően. A pumpás kiszerelés könnyűvé teszi az adagolást, és semmilyen szennyeződés nem kerülhet a krémbe.
9900 Ft







Biotherm









 Secret de Vie Yeux, Lancôme

Öröm kézbe venni a csodás gömb alakú tégelyt, mely az élet titkát rejti a szem környéke számára. Sok éven át tartó tudományos kutatás eredményeként született meg a krém, mely teljes körű sejtmegújítást ígér a szem körüli bőr számára. A ráncok mellett a karikákat és a táskákat is igyekszik megsemmisíteni nem kis hatékonysággal.
29 700 Ft







Lancôme







 Super Aqua-Eye hidratáló-regeneráló szérum, Guerlain


A gyönyörű kék és az arany kombinációjával magát a luxust testesíti meg a pumpás üvegnek már a látványa is. Nagyon hatásosan hidratál, minden bőrtípusra használhatjuk akár önmagában, akár másik szemránckrém előtt. A rendkívül finom és könnyű állagú szérum nagyon gyorsan beszívódik, és a használata után azonnal friss hatást érzünk, rendszeres alkalmazásával évekkel képes megfiatalítani a bőrt.
22 000 Ft







Guerlain


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top