Szépüljünk

7+5 tipp, hogy szépen fogadd az angyalokat

A karácsonyi fotókon nem a dekorációt és a főztödet örökítik meg, hanem téged. Egyáltalán nem mindegy, hogyan mutatsz majd a képeken!

Már most kezdd el!

  1. Tüntesd fel magad jó színben! Az ünnepi rucid sokkal jobban mutat majd, ha nem a hófehér bőröd villan ki alóla. Ha minden veszélye ellenére a szoli híve vagy, akkor menj el legalább 3-4-szer a héten. A legelső alkalommal tényleg csak pár percet tölts a gépben, mert különben a leégett bőröd majd pont szenteste hámlik a legfeltűnőbben. Biztonságosabb önbarnítós testápolót használni. Ezzel fokozatosan alakul ki a barna bőrszíned, és a foltos végeredményt is elkerülheted.
    Dove Summer Glow Csillámló Önbarnítós Testápoló világosabb bőrre, 999 Ft.(fotó)
    Dove Summer Glow csillámló önbarnítós
    testápoló világosabb bőrre, 999 Ft
  2. Feszesíts és selymesíts! Mindennap kétszer használj speciális testápolót. Nappal jó lesz az önbarnítós (ezek majd mindegyike feszesítő összetevőket is tartalmaz), éjszakára pedig válassz olyat, ami gondoskodik a bőröd selymességéről. Ne feledkezz el a folyamatos kézkrémezésről, a házimunka és a hideg miatt most fokozottan ügyelj a kézbőröd épségére. A Szentkirályi kézkrém és testápoló a névadó ásványvíz és az E-vitamin kombinációjával kényeztet.

    A kézkrém 599 Ft, a testápoló 699 Ft, a drogériákban kersd őket. (fotó)
    A kézkrém 599 Ft, a testápoló 699 Ft,
    a drogériákban keresd őket


  3. Elő a szérumokkal! A szérumokban az a jó, hogy „mega”-mennyiségű hatóanyagot zsúfoltak beléjük, így garantáltan eredményesek. Használd őket az arcodon és a kezeden is, a hét éjszaka biztosan elég lesz a látványos javuláshoz.

Három-négy nappal előtte

Az arcodon a bőr gyakran nagyon érzékenyen reagál a bajusz- vagy szemöldökgyantázásra, és kipirosodik a bőr. Ha nem megfelelő készítménnyel kezeled, akkor egy-két napon belül még ki is „pattogzik”, apró, pattanásszerű kis dudorok jelennek meg. Ezt elkerülheted, ha napozás utáni krémet használsz, nekem a Vichy Capital Soleil S. O. S. sejtregeneráló balzsam vált be.
  1. Tüntesd el a szőrszálakat! A gyantázás, epilálás okozta bőrpír teljesen eltűnik a nagy napra, nem kell miatta aggódnod. Igaz ez a bajuszvonaladra is! A karodon szükség lehet a szőrszálak szőkítésére, ezt se hagyd az utolsó napra.
  2. Színesíts! Akár fodrász festi a hajadat, akár te magad, hagyj időt, hogy a színezés és a „fellépés” napja között legalább egyszer megmosd a tincseidet, így biztosan nem lesz mesterkélt hatása.
  3. Jöhet a manikűr és a pedikűr! Akármilyen szép a ruhád és a sminked, ha az ünnepi topánból egy kérges láb kandikál elő, az nagyon lehangoló. Arra figyelj, hogy a lakkozás a házimunkát nem jól tűri, így a kezeden a körömlakkot majd csak a nagy napon kend fel.
  4. Hívd segítségül a profikat! Menj el a kozmetikushoz, és legalább egy frissítő arcmasszázst kérj tőle. Még jobb, ha ultrahangos vagy rádiófrekvenciás kezeléssel ösztökéled a kollagénrostjaidat egy kis munkára, így feszesebb, üdébb lesz az arcbőröd.
    3499 Ft a patikákban. (fotó)
    3499 Ft a patikákban


A nagy napon:

  1. Lakkozd ki a körmödet,
  2. tegyél fel egy feszesítőmaszkot,
  3. készítsd el a frizurádat,
  4. cseppents rá a kedvenc illatodból,
  5. és végül jöhet a smink!

    Taft Egyenes & Fényes Hajlakk extra erős, 769 Ft (fotó)
    Taft Egyenes & Fényes hajlakk, extraerős, 769 Ft

    Szépség.lap.hu »
    Karácsony.lap.hu »
    Kozmetika.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top