Szépüljünk

Új, zöld hajtrend a tavasz jegyében

Vigyázat, új frizuratrend hódít a New York-i partikon! Aki kicsit is ad magára, azonnal hajfestéket ragad.

 

Vigyázz, kamu!

New Yorkban is beköszöntött a tavasz, amiből a legújabb frizuradivat is ihletet merít. Legyen az rövid, hosszú, esetleg egy pajkos bob, a zöld az épp legdivatosabb árnyalat. Jo Van Hot, a Green Hair Clinic hajstylistja kijelentette, hogy a zöld hajfesték ráadásul segít kifejezni önmagunkat – attól függően, milyen árnyalatot választunk.

A New yorki partikon már zöld hajszínben pompáznak a szórakozni vágyók
A New yorki partikon már zöld hajszínben pompáznak a szórakozni vágyók

„Üzletasszonyok számára a mélyzöld Deep Sea fantázianevű árnyalatot javaslom – jelentette ki Van Hot -, lazább esti programhoz viszont feldobhatjuk néhány lime-szín melírcsíkkal. Sportosabb hölgyek választhatják az üde spenótzöldet, ami szinte mindenkinek jól áll, a türkizt viszont inkább a merészebbeknek javaslom.”

Új, zöld hajtrend a tavasz jegyében
Jo Van Hot, a Green Hair Clinic fodrásza is zöldben

A kínálat óriási: a legújabb palettán a púderzöldtől kezdve egészen a majdnem fekete Dark Forest (Sötét erdő) árnyalatig válogathatunk. A tavasz pedig a legjobb alkalom arra, hogy – akár radikálisan is – megújuljunk.

Kamu, vagy nem kamu?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top