Szépüljünk

Igazi műalkotásokat kreál kislánya hajából a szupermami – fotók

Ki ne álmodna kislányként csodaszép hercegnőfrizuráról? De nem mindenki olyan szerencsés, hogy a vágya valóra is váljék. Nem úgy, mint a kis Grace, akinek fürtjeiből olyan költeményeket varázsol az édesanyja, hogy nem fogtok hinni a szemeteknek.

Ha már a téma a frizura, akkor muszáj megemlítenem gyermekkorom egyik legfájdalmasabb emlékét: mivel a sors göndör hajjal áldott meg, kislányként a fésülködés nem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé – finoman szólva. Márpedig anyukám egy dologból sosem engedett: úgy nem mehettem óvodába, iskolába, hogy előtte alaposan ki ne fésülte volna rakoncátlan fürtjeimet. Mivel ilyenkor rendszerint csendben végigzokogtam a hadműveletet, végül rövid, tüsi frizura lett a “jutalmam”, ami végigkísér(tet)t egész gyerekkoromban. Irigykedve néztem óvodás társaim hosszú copfjait, és megfogadtam, ha megnövök, tuti, hogy seggig érő hajat fogok növeszteni.

A küldetés nagyjából sikerült is: húsz éve nem vágattam le hátközépig érő hajamat, és bár még nincs gyerekem, de már most ábrándozom arról, hogy ha kislány lesz, milyen édes kis frizurákat fogok majd csinálni neki. Valószínűleg ezért is fogott meg az alábbi történet.

Shelley Gifford Melbourne-ben él 6 éves kislányával. Minden reggel, mielőtt a kis Grace suliba indul, a mama szépen befonja a haját. De nem úgy ám, mint egy átlagos anyuka. Olyan frizurakreációkat rittyent a kislány fejére, hogy garantáltan tátva marad a szátok. Nem véletlen, hogy a mama Instagram-oldalának már több mint 100 ezer követője van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top