Szépüljünk

5 kényeztető, nyári kozmetikum

Megérkezett a nyár, ápold a bőröd az évszaknak megfelelő kozmetikumokkal! Ajánlunk is néhányat.

Vichy ásványi arcmaszkok

Kényeztesd arcbőröd a természetes ásványokkal gazdagított, új Vichy arcmaszkokkal, amelyek fehér agyagot, vulkanikus kőzeteket és még sok más hatóanyagot tartalmaznak. Kivételes ápolást nyújtanak minden bőrtípusnak, az érzékeny arcbőrt is beleértve. Hipoallergének és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett teszteltek

ILCSI Natúr Deo

Az ILCSI Natúr Deo a gyógynövények erejével gondoskodik a üdeség fenntartásáról egész nap.
Az organikus mandarin- és citromfűolaj, valamint az aloe antibakteriális és természetes fertőtlenítő tulajdonságaival semlegesíti a nem kívánt testszagot. Védelmet nyújt a pórusaink elzárása nélkül, szem előtt tartva a test természetes méregtelenítő folyamatait. Férfiak és nők is használhatják. Növényi hatóanyagai: mandarinolaj, citromfűolaj, orvosi szappanfű, aloe.

NIVEA Silk Mousse tusfürdő hab

 
A NIVEA ápoló tusfürdő habokat a krémesen selymes habjuk teszi különlegessé. A kényeztető formulát úgy alkották, hogy a milliónyi  gyöngyszerű kis buborék egy gazdag,  ápoló habbá álljon össze, ami a bőr számára  olyan érzés, mintha egy kellemesen meleg selyempárna venné körbe. Mindeközben persze mindent megtesz, amit egy tusfürdőtől elvárunk: gyengéden és alaposan tisztítja bőrünket, és nem szárítja ki azt.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló termékek a bőr saját hidratációs hálózatát használják, hogy biztosítsák a szükséges mennyiségű nedvességet. Az egyedi, szabadalmaztatott formula egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos felfedezésen, az aquaporin csatornák felfedezésén alapul. Az aquaporin csatornák a nedvesség áramlását biztosítják a sejtek között. A termékcsalád glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporin csatornák képződését és ezáltal javítja a nedvességeloszlást a bőrben.

AVON Little Lace Dress parfüm

A csipke évszázadok óta a kifinomult nőiesség egyik szimbóluma. Épp ezért, az AVON ikonikus parfümkollekciójának legújabb tagját a kézzel készített csipke fortélya ihlette, mely így egy tagadhatatlanul nőies illatot eredményezett. Illatanyagában szerepet kap a lédús fekete ribizli, a szicíliai mandarin, valamint olyan intenzív, ugyanakkor rejtélyes virágakkordok, mint a fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin. A virágos-orientális illatkategória misztikuma végül a pacsuli illatában bontakozik ki teljesen.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top