Szépüljünk

Mutatjuk, hogy készül a legdögösebb smink halloweenra – videó

A beöltözős halloweeni buli már rég nem csak a gyerekeké. Bár ők szeretik ezt hinni. Ha eljön október utolsó órája, ideje feldobnunk a valaha látott legcsábítóbb sminket, hogy igazán jól teljen a halloweenparti.

Október végétől indul az otthon barkácsolós, készülődős, kreatív időszak, ami kitart egészen jövő húsvétig. Ilyenkor indítunk ugyanis a halloweenra való készülődéssel. Fantasztikus és meghökkentő dekorációval díszíthetjük fel az egész lakást a töklámpástól az ijesztő pókhálókon keresztül egészen a plafonról lelógó denevérekig. És elkészíthetjük életünk legmenőbb halloweeni sminkjét.

Halloweensmink, csak ügyesen!

Ha készülünk a halloweenpartira, és már túl vagyunk a dekoráláson, ideje beszerezni az alapanyagokat a legfinomabb halloweensütikhez, hiszen finomságok nélkül nem buli a buli. Ahhoz pedig, hogy a halloweensminkünk igazán jól sikerüljön és csábító legyen, ne pedig vicces, kell egy profi sminkkészlet, némi kézügyesség és ez a videó, ami lépésről lépésre bemutatja a legcsábítóbb halloweensmink elkészítésének menetét.

Sugar Skull/Day of the Dead Makeup Tutorial ~ HALLOWEEN 2015 / NYX CROATIA FACE AWARDS 2016

PRODUCTS: KRYOLAN AQUACOLORS - BLACK AND WHITE MAC pigments (Rose, Tan, etc) ILLAMASQUA purple pigment MAC fluidline Blacktrack Gold glitter Svake godine radim Sugar Skull masku pa tako ju nisam mogla izbjeći ni ove. Odlučila sam ovaj put napraviti masku na pola lica dok će druga strana biti klasičan makeup.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top