„Figyelj, aki újpesti, az tudja, hogy ez a Szúnyog-sziget” – a budapesti Népszigeten jártunk
Helyek, amik mindig hiányozni fognak Budapestről – 2. rész
„Ha színpad van a talpam alatt, nagy baj nem lehet” – Csuja Imrével beszélgettünk
Helyek, amik mindig hiányozni fognak Budapestről – 1. rész
„A mi képeinket az idő rendezi” – Tamási Miklóssal, az idén nyolcéves Fortepan alapítójával beszélgettünk
„Nem tudnék ötösre leérettségizni Varró Daniból” – Varró Dániellel beszélgettünk
„Bárki bármikor kiköthet az egyik könyvemben” – interjú Robin Cookkal
„Ütöttük-vertük az ajtót, aztán egyszer csak kinyílt” – interjú a Critical Mass mozgalom alapítóival
„Túl sok lett volna a romagyilkosok szemébe nézni” – Bogdán Árpád filmrendezővel beszélgettünk
A nyugat ópiuma 3. rész: A rántottcsirkés sör
„Budapestből elképesztően jó bringás város lehetne” – Cser Gábor, háromszoros magyar bajnok cyclocrossversenyzővel beszélgettünk
„Már elnézést, de én sosem voltam lázadó” – Nagy Feróval beszélgettünk
A nyugat ópiuma – 2. rész: Amerika kedvenc sült krumplijától tényleg kinő a haja?
„Jött a Daesh, és mindent elvett tőlünk” – Interjú a Nobel-békedíjra jelölt Nadia Muraddal, aki jazídi nőként hónapokig élt szexrabszolgaként az Iszlám Állam fogságában
„Öröm látni, mennyi jó szándékú ember van ebben az országban” – összefogás a hajléktalan emberekért
„Ha teljesen őszinte lennék, azt gondolnád, »ez egy kekec fasz, baszdmeg«” – Wahorn Andrással beszélgettünk
A nyugat ópiuma – 1. rész: A rántott túrórudi
„Rájöttem, hogy nagyon hülyén vagyok színész” – Cserhalmi Györggyel beszélgettünk
„Csak csinálni kell” – interjú Tapasztó Orsolyával, az MTA kutatójával, a Heti Betevő ételosztó szervezet önkéntesével
„Az élet kárpótol a gyerekkoromért” – Zsiga Melinda világbajnoki bronzérmes kick-boxossal beszélgettünk
„Hét-nyolcéves koromban eldöntöttem, strici leszek” – interjú Pityinger „Dopeman” Lászlóval
„Felfoghatatlannak tartom, hogy egy olyan országban, ahol nincs háború, emberek éhezzenek” – Alföldi Róberttel beszélgettünk
Végre, nem csak itthon világhírű a magyar konyha