Szex

Decemberi szexnaptár – Forró tippek hideg estékre

Szexnaptár decemberre, hogy az év utolsó hónapja igazán forró legyen. Szeretkezési pozitúrák, erotikus ötletek, tippek minden napra.

December 1.

Mit csináltál tegnap este? Ha volt szex, akkor csak így tovább, egyetlen napot se hagyjatok ki, ha éppen pihentetek, akkor ideje felpezsdíteni szexuális életeteket…

December 2.
Az önzetlenség mindig jó kezdet. Kényeztesd a pasidat. Semmi más ne legyen fontos, csak az ő kielégülése. Használd a kezed, a szád és a fantáziád. A lámpát ne kapcsold le, a pasid imádni fogja, ha láthatja, mit művelsz a férfiasságával.

December 3.
Vegyél masszázsolajat – ne túl erős illatút. Először a pasid hátát, karját, lábát masszírozd át alaposan, majd térj át az intimebb részekre. Simogasd lassan és kitartóan addig, amíg majd megőrül a vágytól.

December 4.
Kérj valami olyat a pasidtól, amit eddig nem mertél, de régóta foglalkoztatja a fantáziádat, vagy olyat, amit nagyon szeretsz, de az utóbbi időben a pasid hanyagolt. Ne a mosogatásra gondolj, hanem az erotikus fantáziádat engedd szabadon!

 

December 5.
A pasik általában utálják, ha a nők órákat töltenek a fürdőszobában, sőt olykor az is előfordul, hogy elalszanak. Illatosan és üde testtel – de ne túl erős parfümöt használva – támadd le az alvó férfi(asságá)t, és ébreszd fel. Minden értelemben.

December 6.
Reggel a cipőjébe rejts csokimikulást, este viszont lepd meg egy Mikulás-sapkával. Más ruha nem is kell rád. Meztelenül ülj az ölébe, és vetkőztesd le. Maradjatok a nappaliban, és a pózt is tartsátok meg. Választhatsz, hogy vele szemben vagy háttal ülsz az ölébe, vagy mindkét pózt kipróbálhatjátok.

December 7.
Vedd elő a Káma-szútrát, üsd fel valahol, és egészen addig olvasd, amíg az első szeretkezési pozitúrához nem jutsz. Azután már ne olvass, hanem inkább próbáljátok ki azt a pozitúrát.

December 8.
Csábítsd be a pasidat a fürdőkádba egy közös fürdőre. A víz ne legyen túl forró, és ha biztosra akarsz menni, akkor állíts össze egy sajttálat. Némi beszélgetés és falatozás után szeretkezzetek a kádban. Nincs olyan kis fürdőkád, amelyben nem lehetne szeretkezni, legfeljebb leszakítjátok a zuhanyfüggönyt.

December 9.
Kutyapóz. Nem is kell tovább magyarázni. A nő térdel, a férfi hátulról hatol belé. Igen élvezetes pozitúra, de tovább fokozhatod az élvezetet, ha félkönyékre ereszkedsz, és simogatod a csiklódat.

December 10.
Hogyan is volt annak idején, amikor még randiztatok? Elmentetek moziba, csókolóztatok az autóban, majd a kapu előtt, végül a bejárati ajtótól az ágyig ledobáltátok magatokról a ruhát, és egymásnak estetek. Forgasd vissza az idő kerekét! Randizzatok újra!

December 11.
69. Orálisan kényezteted a pasidat, miközben ő ugyanezt teszi veled. Megunhatatlan!

December 12.
Menjetek el bulizni, és táncoljatok sokat! Nem kell hajnalig, elég pár óra is. Ölelkezzetek, ringjatok együtt, dörzsöld a fenekedet a pasid ágyékához, csókolj bele a nyakába… A tánc a szex legjobb bevezetője.

December 13.
Romantikus filmekbe illik a heverészés és a szeretkezés a kandalló előtt. A filmekben általában medveszőrön teszik mindezt, de nekünk egy paplan vagy egy vastag pléd is megteszi. Kandalló híján pedig sok-sok teamécses fényénél lesz bársonyos a téli éjszaka.

December 14.
Tűz és jég találkozása, amikor forró fürdő után a pasid jégkockával simogatja a mellbimbódat. Kellemetlennek képzelheted, de a valóságban inkább izgató.

 

December 15.
Bújjatok ágyba egy erotikus filmmel, majd amikor felpezsdül a véretek, hagyjátok a filmet, és inkább egymással foglalkozzatok.

December 16.
Vegyél egy finom bort! Este ne kapcsoljátok be se a tévét, se a számítógépet. Beszélgessetek gyertyafénynél. Hangolódjatok minél jobban egymásra, a többi pedig jönni fog. Te azért legyél kacéran csábító, mint egy gésa.

December 17.
Egy nyüzsgő, hideg nap után megváltás egy forró tea. Ha kicsit rossz lány vagy, akkor egyben felütés a szeretkezéshez, mert forró szád édes kín lesz pasidnak, miközben férfiasságával foglalkozol.

December 18.
A taoisták szeretkezés közben nagy figyelmet fordítanak az ölelésre, az érintésre és a döfésekre. A taoista szex 26 különböző szeretkezési pozitúrát ismertet, válasszatok egyet, kettőt, hármat… ahányhoz kedvetek van.

December 19.
A jó öreg misszionárius póz. Valamikor a legismertebb és legtöbbet gyakorolt szeretkezési póz volt, mostanság, hogy ennyit beszélünk a szexről, hanyagoljuk. Pedig nem rossz. Ha pedig tényleg unod, akkor kinyújtott lábakkal fordulj hasra, a pasid pedig finoman feküdjön rád, és így hatoljon beléd.

December 20.
Zeller, gyömbér, szerecsendió, csokoládé. Néha nemcsak a férfi szívéhez, de felserkenő vágyához is a gyomrán keresztül vezet az út. Bármi is az igazság az afrodiziákumokról, egy könnyű, ízletes vacsora minden jó este alapja.

December 21.
Lépten-nyomon könnyű belefutni abba a dobókockába, amelynek minden oldalán más-más szeretkezési pozitúra látható. Játékosan add a szexdobókockát pasid kezébe, majd valósítsátok meg, amit dobott.

December 22.
Ülj az ágy szélére, a pasid térdeljen szorosan az ágy elé, térde alá tegyetek egy takarót. Először mozogj te, majd amikor már közel az orgazmus, dőlj hátra, lábaddal kulcsold át a pasid fenekét, és add át neki az irányítást.

December 23.
Szerezz be egy szexi fűzőt, bugyit meg egy combfixet, a pasidtól pedig szerezz meg egy inget, vagy ha azt nem hord, akkor egy pólót. Ültesd a szoba közepére, egy székre a pasidat, indíts el egy „vetkőzős zenét”, és sztriptízelj neki. Ringasd a csípőd, tekeregj, forogj, de ne feledd, a jó sztriptíz lényege a sejtelmesség. Ha leveszel egy ruhadarabot, akkor ne azonnal add a látványt. A profik mindig háttal veszik le a melltartót, az egyik kezükkel eltakarják a mellüket, a másikkal pedig a földre ejtik a feleslegessé vált ruhadarabot. Csak ezután fordulnak meg. Ne félj attól, hogy ügyetlen vagy, a pasid élvezni fogja, bármit teszel.

December 24.
Kis kifli, nagy kifli. Elalvás előtt, még ha a szülőknél is vagytok, a pasidhoz tudsz bújni. Ha kicsit megmozgatod a fenekedet, érteni fogja a célzást. Halkan és csendben tudtok egymáséi lenni, és az ágy sem fog kellemetlenül nyikorogni.

December 25.
Bújjatok ágyba egy romantikus filmmel. Az Igazából szerelem nemcsak a karácsonyi hangulatot fokozza, az érzelmeket is annyira felkorbácsolja, hogy egyre mélyebbre vackolod magadat a pasid karjaiba. Innen pedig egyenes az út egy gyengéd szeretkezéshez.

December 26.
Pihenőnap, de csak egy kicsit. A karácsonyi nagy zabálás után általában mozdulni sem tudunk, semmilyen mozgás nem esik jól. A simogatás persze más kérdés. Egy kis finom petting mindig és mindenkinek jólesik. Semleges illatú masszázsolajjal még finomabb.

December 27.
Egész nap meztelenül az ágyban. A legtökéletesebb szombat, hogy az egész évi rohanást hedonista pihenéssel ellensúlyozzátok. Főzni nem kell, úgyis van maradék karácsonyról, a reggelit, ebédet és a vacsorát is fogyaszthatjátok az ágyban, jöhetnek a DVD-k végtelen sorban, de ebből a felállásból előbb-utóbb úgyis szex lesz.

December 28.
Húzd a pasid az ágyba, feküdj hanyatt, és a pasid fejét irányítsd az öledhez. Ha nem veszi a lapot, bár erre igen kicsi az esély, akkor mondd el neki, mit szeretnél.

December 29.
Hasonló már volt ebben a hónapban, de ki tudja megunni a „lótusz” szeretkezési pozitúrát. A férfi térdel, a sarkán ül, a nő pedig vele szemben az ölébe ül, félig ő is térdel, és együtt mozognak… Csinálhatjátok az ágyban, a kanapén, de a szőnyegen is.

December 30.
Menj be a pasid után a zuhany alá! Alaposan szappanozd be a testét, majd gyengéden mosd le a habot, és kínáld fel a tested.

December 31.
Akármeddig is tart a szilveszteri buli, és hiába mutat a naptár 2009. január 1-jét, amikor ágyba bújtok, nem lehettek annyira fáradtak, hogy ma szex nélkül feküdjetek le. Egy babona szerint olyan lesz az egész új év, amilyen az év első napja. Biztos, ami biztos, finom, de kitartó mozdulatokkal csábítsd el a pasid.

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szeretkezés.lap.hu »
Párkapcsolat.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »


 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top