Szex

Regényajánlónk






Johanna Lindsey: Vad éden

Corinne Barrows óriási vagyon örököse, amit azonban nem kaphat mag, míg nagykorú nem lesz, vagy meg nem házasodik. Rendre mutatja be a kérőjelölteket apjának, aki azonban mindegyikőjüktől megtagadja lánya kezét és ez érthető is. Corinne Barrows ugyanis önfejű, türelmetlen teremtés, ráadásul megrögzött szerencsjátékos, apja tehát joggal fél rábízni az örökséget. Bár ez elképzelhetetlennek tűnik, egy férfinak mégis sikerül megtörnie Corinne-t és rákényszerítenie az akaratát – Jared Burkett azonban nem másért utazott Bostonba Hawaii-ról, mint hogy Corinne apját tönkretegye.

A Corinne-nal kötött házasság másnapján, a vad nászéjszaka után egy újsághirdetésben ország világ előtt megszégyeníti a lányt, majd visszatér hazájába. Corinne-t azonban nem lehet büntetlenül megbántani. Ő is Hawaii-ra utazik, hogy bosszút álljon…

A történet innentől kezdve nem más, mint félreértések, előítéletek és sértődések hosszú sorozata, melyet néha megszakít egy-egy fegyverszünet, hogy lehetőséget teremtsen egy érzéki ágyjelenetre. Mindkét főszereplő kiállhatatlan, lobbanékony, önző, meggondolatlan személy, akik minden apróságot a háborúság újabb okának tekintenek. A történet végén ugyan a barátok és ismerősök unszolására kibékül a házaspár, de azt az író hosszas bizonykodására sem sikerült elhinnem, hogy valaha képesek lennének békességben élni együtt.








 


 


 


Magyar Könyvklub, 283 l., 1590 Ft









Danelle Harmon

: A Veszedelmes

A de Montforte családban már csak egy férfi van, aki még nem nős. Miután Lucien, a legidősebb már kiházasította mindegyik öccsét (a legutóbbi alkalommal olvashattuk a legkisebb, a Dacos kalandjait). És bár minden öccse szíve választottjával kelt egybe, ha erőszakkal is, most boldogok, és dühösek egyszerre. Hiszen ki szereti, ha életét mások irányítják?

Van azonban egy húg is, akinek szintén bele lehet szólni dolgaiba. Pedig Nerissa így is határtalanul boldog, mivel idejét azzal a férfival tölti, akit szeret, aki viszontszereti őt, és mindenki jegyeseknek tekinti őket. Lucien azonban oltár előtt látná már húgát, akár korai ez a kiszemelt vőlegénynek, akár nem. Így hát tesz az ügy érdekében.

A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor a vőlegény megfogására tervezett akció viszályára fordul, ráadásul megjelenik Eva de la Mouriere, aki már az előző részben is előszeretettel kavart bele az események menetébe a szerelmi bájital megszerzése érdekében.
Most is ez a célja, és nem sok mindentől riad vissza, hogy ezt megoldja. Azzal azonban nem számol, hogy esetleg megtalálja azt a férfit, aki el tudja feledtetni vele bizalmatlanságát a férfiak iránt. Mint ahogy Lucien sem számol azzal, hogy megtalálhatja azt a nőt, aki igazán neki való. Le kell azonban győzniük a legnagyobb akadályt, önnön jellemüket, hogy igazán boldogok legyenek. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a többi testvér szívesen szól bele bátyja magánéletébe!

Ez a regény is besorolható a szerelmes mellett az erotikus kategóriába, és bizony jónéhány történetvezetési bukfenccel is találkozhatunk. Akiket azonban ez nem zavar, jól fognak szórakozni, főleg ha át tudnak siklani azon, hogy a testvérek azért akarnak bosszút állni, mert bátyjuk miatt boldogan kell élniük.







 


 


 


Alexandra, 383 l., 499 Ft







Nora Roberts

: A sors beteljesülése – A MacGregor család II.

Robert Campbell szenátort egy politikai körútján gyerekei szeme láttára lövik agyon. Lánya Shelby és fia Grant az élmény hatására visszahúzódóak lesznek s felnőttkorukban is nehezen tudják kezelni az emberekkel, különösen az ellenkező nemmel való kapcsolataikat. Hiába szeretnek valakit teljes szívükből, a félelem, hogy beengedjenek valakit az életükbe, megakadályozza őket érzelmeik kifejezésében és megélésében.

A kötetben található mindkét regény (Fenyegető kilátások és Szédítő magasság) egy ilyen nem kívánt szerelem története. Shelby Alan MacGregor szenátor iránti szerelme és a politikusi pályával szembeni ellenérzése közt őrlődik, míg Grant magányát félti Genvičve Campell festőnőtől. Szerencsére mind a szenátor, mind a festőnő tudja, mit akar, és rá tudják venni a Campbell testvéreket szerelmük elfogadására.

Érdekes kísérlet a két regény, mely felcserélt szerepekkel ugyanazt a problémát járja körül. Különösen szimpatikus, hogy nem mondvacsinált akadályokat állít az író a szereplők közé, hanem érthető emberi hibákat, melyeket valóban nem könnyű leküzdeni, és melyek sok olvasónak lesznek saját életükből ismerősek. Így hát ne rettentsen el senkit a kaland kategóriában elért 2-es eredmény; mindkét regény kidolgozott, jól elmesélt történet, hiteles emberi konfliktusokról- ahogy azt Nora Roberts-től el is várhatjuk.







 


 


 


Harlequin Kiadó, 431 l., 995 Ft







Anita Shreve

: Az utolsó találkozás

Rendhagyó szerelmesregényt tart kezében az az olvasó, aki Anita Shreve könyvét választja. A történet már akkor meglepő, amikor a főszereplőnő nem fiatalon ismerjük meg, hanem két felnőtt gyermek anyja, özvegy. A költőnő nem nagy lelkesedéssel vesz részt egy irodalmi összejövetelen, ahol felolvasást is kell tartania műveiből. De vajon eljött volna-e és milyen érzésekkel, ha igazán alaposan áttanulmányozza a programfüzetet, különös tekintettel a résztvevők listájára?

Már az első este találkozik ugyanis régi szerelmével, a sikeres íróval, akit évek óta nem látott a közönség. A férfi azért nem állt a nyilvánosság elé olyan régóta, mert kislánya meghalt egy tragikus balesetben. Most a két szerelmes ismét összeakad.

Láthatjuk őket a regény során különböző helyeken és időkben, Afrikában és lakóhelyükön. Az események pedig úgy vezetnek minket a cél felé, mint egy bűnügyi regényben. A végkövetkeztetés az utolsó oldalon vár, ahol aztán igazi nagy meglepetés vár mindenkit.







 


 


 
Gabo, 406 l., 1490 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top