Szex

A férj várja a csábítást?

Mitagadás a hagyományos férfi-nõ szerepek kicsit összekutyulódtak. Az ember nem mindig tudja, hogyan is kéne viselkednie. Például a tökéletes szexuális élet érdekében. Teszem azt, kinek is kell kezdeményeznie?





Veggie
Ha csak várja. . . várja. . . szegény.
Azért, mert meggyürüzték, idönként bizony el kell csábítani. . . mielött más csábítaná el. . .


Csippi
szerintem egy férj is joggal várhatja el, hogy időnként elcsábítsa a párja. és ehhez nem kell feltétlenül csupaselyemcsippke hálóing, rafinált fehérneműcsoda, vagy gyertyafényes vacsora. a hétköznapi, spontán csábítások is igencsak hatásosak tudnak lenni. no de persze, arra azért szerintem vigyázzunk, ne vigyük tulzásba. elvégre mégiscsak ő a férfi:)


lbor
Naná, hogy várjuk, amint ti is. És ez így jó. Férfiként, nőként szerintem mindegy mindenképpen várjuk a kedvestől azt, hogy meglepjen minket olykor, hogy a szunnyadó parázsból izzó láng törjön elő.






 Zizi9
Tény, hogy a csábítás lángját őrízni és táplálni tudni igazi kiegyensúlyozottságot teremt, és nem csak a finom puha párnák köré hat ki, hanem az összes magánéleti meg dolgozós dolgunkra is!:)))))))))))))))))


St.bleu
Valahol a napokban olvastam valami okos idevágót, nem tom, majd megkeresem. A lényeg, hogy pl. próbáljunk meg eccerűen csak kedvesek lenni a párunkhoz. Hogy meglepődne! :-))

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top