Szex

Netrabszolgák

Az emberi fantázia kimeríthetetlen, különösen ha szexrõl van szó. Pihent elméjû emberek nem is annyira pihent ötlet alapján sok pénzt keresnek a nyálcsorgató férfiakon.





Parancs-mail

Ül a férfi a számítógép előtt, és néz. Azon gondolkodik, mire vágyik vajon szexuális fantáziája. Azután kattint egyet, a klaviatúrán begépel néhány utasítást, elküldi a mailt, majd vágytelve figyeli a képernyőt: csinoska fruska fekszik pihe-puha ágyon, élveteg arccal, pőrén, és cselekszik. Mit tesz? Mindazt, amit az otthona magányában, a net előtt üldögélő férfi ír neki. Bármit megcsinál, amihez a lehetőségek adottak.






Távolsági szex


Amerikai szerverről indult ez a furcsa szolgáltatás, de ma már itthoni változata is működik. Az eredeti verzióban egy napra két-három, egy hétre négy-öt dollár az ár, és ennyiért már korlátlan számú utasítást lehet kiadni. Miután elkérték a netező bankkártya-számát, máris a főlapon találja magát, ahol általában négy-öt lány közül választhat. Aki szimpatikus a számára, azt napestig ugráltathatja. Gyakran több férfi is kapcsolatban áll egy lánnyal, az egy az egyhez figura jóval drágább. Van olyan hely is, ahol párok (néha többen is) láthatók a webkamerával ellátott szobában. Mindez igen drága mulatság lenne, ha hackerek már régen fel nem törték volna a szolgáltató kódját. Viszont így némi ügyességgel ingyen is nézhetők, és irányíthatók a szex távoli rabszolgái.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top