Szex

Szép vagyok, nem szívtelen!

– Tapasztalataim szerint, a férfiak két ok miatt félnek a szép nõktõl – kezdi Cseh Myra modell. – Egyrészt azt hiszik, hogy aki már kicsit is jobban néz ki az átlagnál, azt nem érdeklik a szellemi, az emberi értékek, csak a pénzes pasikra hajt.

Hasonló előítélet, hogy, aki szép, az beképzelt is egyben. Sőt, teljesen el van telve önmagától, és ha valaki megszólítja, kikéri magának! Volt már olyan barátom, akivel régóta ismertük egymást, de csak látásból, rendezvényekről, sosem beszélgettünk. Egyszer egy születésnapi bulin teljesen véletlenül egymás mellé kerültünk az asztalnál, önkéntelenül is elkezdtünk dumálni – végül hajnalig ki sem fogytunk a témákból. Ekkor vallotta be, hogy ő mindig azt hitte, én egy megközelíthetetlen csaj vagyok, aki magasan fennhordja az orrát. Pedig én csak tartózkodó vagyok, nem adom ki könnyen magam, nem „jópofizom” akárkivel. Bocsánatot is kért, mivel rájött, a modelleket, a szép lányokat sem lehet első látásra megítélni.

A szakmámból adódóan harmincból húsz napon különösen jól kell kinéznem, oda kell figyelnem magamra, mivel bármikor adódhat egy válogatás, ahova csak csúcsformában érdemes elmennem: ezen áll vagy bukik a sikerem. De persze van, hogy én is farmerben, sportcipőben ugrom le a közértbe – létezik ez az énem is, hiszen ugyanabban a világban élek, mint bárki más. Csak egy esélyt kell adni, és nem a külső alapján ítélni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top