nlc.hu
Szex
Mutasd meg a szerelmet!

Mutasd meg a szerelmet!

Mutasd meg a szerelmet! A Schering Kft. kreatív, alkotói pályázata fiataloknak az „Öröm – Biztonság – Szerelem” témakörében.

Kreatív pályázat fiatalok számára – kortalan témában

A szerelem mindig fontos részét alkotta a történelem során az emberek életének. A szerelmet azonban nem mindig kíséri öröm és biztonság. A Schering, mint a világ egyik vezető fogamzásgátló-gyártója, korszerű készítményeivel hosszú évek óta törekszik a biztonságos szerelem hátterének megteremtésére. Fiataloknak indított honlapunkon, a www.scheringclub.hu oldalon megpróbálunk segíteni azoknak az érdeklődőknek, akik felelősséggel gondolnak a szerelemre, társukra és szervezetükre. Oldalainkon a fogamzásgátlással és női egészséggel kapcsolatos számos információ mellett orvosainktól élőben kérdezhetsz, vagy üzenetet hagyhatsz, de böngészhetsz az eddig felmerült kérdések és válaszok közt is.

2006-ban elhatároztuk, hogy játékos módon próbálunk meg képet szerezni a fiatalok gondolkodásmódjáról. Nagyon fontos számunkra, hogy megismerjük, hogyan látjátok a biztonságos együttlétet, mert úgy gondoljuk, hogy így tudunk majd a jövőben is hasznos párbeszédet folytatni. Nem csak Nektek, nekünk is felelősségünk van abban, hogy a jövő generációi testileg és lelkileg is egészségesen nőjenek fel.

Ebből kiindulva 2006 tavaszán kreatív, alkotói pályázatot hirdetünk minden fiatal számára. Számítunk rátok, hogy a pályaműveken keresztül jobban megismerjünk Titeket!

A Schering Kft. az „Öröm – Biztonság – Szerelem” témakörében várja pályázataitokat, minden fiataltól, aki volt már szerelmes és azoktól is, akik még nem. Azoktól, akiknek megmozgatja képzeletét a szerelem, és úgy érzik, meg tudják fogalmazni, miképpen válik a szerelem életünk biztonságos örömforrásává.

Pályázhattok fotó, képzőművészeti és rövid irodalmi alkotás kategóriákban, mert véleményünk és a világtörténelem tapasztalata szerint a szerelemről bármely nyelven lehet és érdemes beszélni!

A versenyre egyénileg, bármely technikával készített alkotásokkal jelentkezhettek. Pályázói korhatár: 14 – 26 év.

A pályázat beadási határideje: 2006. május 15.
Eredményhirdetés: 2006. május 31.

Zsűritagok: Szily Nóra (újságíró), Tari Annamária (pszihológus), Farkas Ágnes (Art Director, Publicis), Ferencz Vera (Schering) és Baráth Gergely (Lex Koan)

Díjazás kategóriánként:

•  I. Londoni koncerthétvége 2 személy részére
• II. Sziget Fesztivál heti belépő 2 személy részére
• III. 25 000 Ft értékű CD-DVD csomag

Kategóriánként az első 20 pályamű és pályázó részére bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a nyár folyamán Balaton Café és a Rádió Café műsorában, a Budapest Rádióban és az Interneten, illetve az együttműködő médiumok oldalain. A pályaművekből kiállítást szervezünk, és kiadvány formájában megjelentetjük.

A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk: kreativ@scheringclub.hu
Postai cím:
Budapest I. kerület, Naphegy tér 8., Lex Koan Communications

 

További információt kaphatsz, és kérdéseket tehetsz fel a www.scheringclub.hu oldalon.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top