Szex

Pasiszótár: “Majd biztos összefutunk valamikor!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 19. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Majd biztos összefutunk valamikor!”

A fordítás:
Tényleg lehet valami ebben az állítólag mexikói közhelyben, hogy „la esperanza muere al último”. A sokadik lerázó mondat a fenti, amit reménykedő nők küldtek a Pasiszótárba, hogy de, ugye, hátha…?
Hát nem. Egy érdeklődő férfi nyilván nem bízza a véletlenre, pénzfeldobásra vagy a Nők Lapja Cafe zaccjóslására, hogy újra találkozzon a nővel, hanem megszervezi. (És akkor az fel fog tűnni, és nem kell utána levelet írni nekünk, hogy „de akkor most találkoztunk?”)
Egyébként meg nem is tűnik gerinctelen, aljas levakaró dumának a „majd biztos összefutunk”, mert úgy őszinte, hogy közben nem udvariatlan.

Pasiszótár: „Majd biztos összefutunk valamikor!”

Persze nehéz rá mit válaszolni. Talán valami olyasmi működhet, hogy: „Ha mindketten úgy akarjuk.” Mert 1. így megmarad a szándékos találkozásra a lehetőség; 2. a nő sem kerül visszautasított-alárendelt helyzetbe; 3. minden férfi jobban akarja az elérhetetlen nőt, mint azt, aki ezüsttálcán gubbaszt meztelenül.
Na, akkor mára ennyi elég is a közhelyekből.

(Bár már tudjuk Minden Párkapcsolat Nagy Alapigazságát, ha még mindig van megválaszolatlan kérdésed, küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top