Szex

Pasiszótár: “Aranyos vagy!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 25. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Aranyos vagy!”

A fordítás:
A mondat, amitől irtózik minden férfi, 70 év alatt. Ez van, ha egy nő mondja nekünk, számunkra az „aranyos” jelentése: „Kedves, helyes, szimpatikus ÉS IMPOTENS férfi.” Szóval akárhogy erőlködtök is, nem fogjuk dicséretnek venni.
De mi a helyzet, ha férfi aranyosoz le nőt? Szerintem korántsem ennyire súlyos a helyzet. Persze ebben az esetben is ugyanaz a baj az aranyossal, mint fordítva, vagyis hogy kinyírja a szexualitást („nem aranyos akarok lenni, hanem az őrjítően izgi, csodás, okos, szexi szukád!”), de nagyon nem mindegy, mikor hangzik el.
Ha első randik egyikén (mint ahogy az „aranyos vagy!”-beküldő, kétségbeesett Pasiszótár-olvasó esetében), akkor én annyira nem aggódnék miatta.

Pasiszótár: „Aranyos vagy!”

Mert képzeljétek el, milyen nehéz a dolgunk egy randin nekünk, szegény hódítómunkásoknak. Egyrészt ott az érthető elvárás, hogy már az elején bókoljunk, kifejezzük csillapíthatatlan rajongásunkat. Másrészt viszont rettenetesen meg van kötve a kezünk (be van varrva a szánk). Szexuális vonzerőtök meg úgy általában az erotika hagyományos randin, ugye, tabu. Szuper belső értékeitekről még nem áradozhatunk, mert jogosan gondolnátok: „Honnan tudja? Hülye ez? Nem is ismer!” A szépségetekről locsogni csak úgy, csomagolás nélkül pedig kissé ócska – maradtak tehát a kreatív megoldások, de ez nem megy mindig, pláne ha leginkább azzal vagyunk elfoglalva: ne vegyétek észre, hogy az asztal alatt remeg a lábunk.
Ilyenkor jön vészmegoldásként az „aranyos”, a „helyes”, a „kedves” és társaik, vagyis az édes kis semmik, amik miatt semmiképpen nem aggódnék a helyetekben. Kicsit ízlelgetném őket, és szépen hagynám, hogy elolvadjanak.
(Persze ha több hónap elteltével is még mindig csak az aranyosnál tartotok, az már ok az aggodalomra. Vagy a szakításra.)

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top