Szex

Hűtlen nők vallanak

Szexhiány, csalfaság, kiszámíthatóság és testi vonzalom: női olvasóink félrelépéseiket magyarázzák.

A Nők Lapja Café Nagy Hűségtesztjéből sok mindent megtudtunk arról, hogy hogyan gondolkodtok a hűségről, hűtlenségről: hol a határ, mi az, ami már nem fér bele, mikor megbocsátható a csalfaság, de arra is megkaptuk a választ, hogy mik a félrelépés lehetséges okai, és hogy ti magatok mennyire vagytok hűek. Kiderült, a hűtlenség nem férfiprivilégium, a gyengébbik nem is tud mit mesélni – és meséltek is. Megkértünk ugyanis pár hűtlenkedőt, ossza meg velünk félrelépésének történetét és a következményeket. 

Még nem jött az igazi

Hűtlen nők vallanak„Csalfa típus vagyok, két komoly barátomat is megcsaltam, viszont olyan komoly lelkiismeret-furdalásom volt miatta, hogy le se tudtam volna tagadni, hogy történt valami – írja Réka (33). – Mindenről őszintén beszámoltam nekik, de mindkétszer borzasztó lavinát indítottam el vele. Az első srác félholtra itta magát, a barátjának könyörögtem telefonon, hogy jöjjön oda és segítsen, mert én csak olaj vagyok a tűzre, de nem jött. Már nem emlékszem, hogy éltük túl, szakítottunk. A másik barátom, akinek vallottam, előtte is betegesen féltékeny volt, és nem bírta elviselni a gondolatot, hogy valaki mással enyelegtem. Végül kitalálta, hogy csoportszexeljünk egy baráti párral, és elégtételt vesz azzal, hogy megdughatja az ismerősünk huszonéves barátnőjét. Ennek az lett a vége, hogy miután mindenki maszatolt mindenkivel, én egyedül maradtam a másik sráccal, akkorát szexeltünk, mint a barátommal még soha – ezt persze már nem heverte ki a kapcsolatunk. Azóta viszont vőlegényem van, hosszabb ideje vagyunk együtt, mint bárki mással eddig, egyre szerelmesebb vagyok, és most úgy érzem, sosem csalnám meg.”

Szikra nélkül

Hűtlen nők vallanak„Másfél éve stabil, kiegyensúlyozott, kiszámítható párkapcsolatban éltem – kezdi Eszter (32). – Gyakorlatilag minden tökéletesen működött közöttünk, de hiányzott az újdonság, az izgalom, a szikra. Idegesítően unalmas volt az egész. Még a szex is egy nagy és kiszámítható forgatókönyv volt. Aztán az egyetemen megismertem egy fiút, akinek a puszta látványától is hangyaboly mászott a gyomromba. Tudtam, hogy nem etikus belebonyolódnom, mégis annyi mindent elindított ez a fiú bennem, és akkora volt a fizikai vonzalom, hogy nem bírtam megállni, hogy nemet mondjak neki. Pár hónapig párhuzamosan futottak a szálak, hol egyikkel voltam, hol a másikkal. A hazugságaimba azonban tökéletesen belekavarodtam, és mint ahogy az lenni szokott, addig járt a korsó a kútra, amíg nemcsak elmondásokból és másoktól visszahallott infó alapján, hanem szemtől szembe is sikerült lebuknom, mindkét fiú fiú jelenlétében. A tartós párkapcsolat hajlandóságot mutatott arra, hogy megbocsásson, de ennek nem láttam semmi értelmét.”

Pár perc bódulat

Hűtlen nők vallanak„Évekkel ezelőtt a férjemmel többnapos üzleti találkozón vettünk részt Ausztriában. Vendéglátónk, a cég magyarországi képviselője, az évek során barátunkká vált – meséli a kilenc éve házas Diána (37). – Évente több alkalommal kereste fel férjemet a munkahelyén, majd a hivatalos részt letudva, gyakran csináltunk közös programokat, együtt vásároltunk, vacsoráztunk. Nos, a nevezett rendezvény záróeseménye egy elegáns bál volt. A bálon a vendéglátó urak természetesen felkérték a vendég nőket egy-egy fordulóra, így jutott el hozzánk a barátunk, és invitált engem is a parkettre. A zenekar egy nagyon lassú tangót játszott. A tizedik lépés után kezdett izzani köztünk a levegő, éreztem, a vér a fejembe száll, remegni kezd a lábam, nagyon kellett vigyázni, hogy az ütemet ne tévesszem el. A mai napig nem tudom megmondani, hogy a szám hosszú vagy rövid volt, de én minden sejtemben éreztem a partnerem, és tudom, hogy abban a pillanatban ő sem volt ezzel másként. A számnak vége lett, mi meg csak álltunk egymást kezét fogva, szinte kővé dermedten, csak akkor eszméltünk, amikor a zenekar egy új számot kezdett játszani. Ettől kitisztult az agyam, a férjem az asztalunknál várt, ránéztem és tudtam, hogy nekem, mindennek ellenére, mellette a helyem. A barátunkkal soha nem beszéltünk az esetről, de attól kezdve némi távolságtartással közeledtünk egymáshoz. Pár évvel ezelőtt ő tett említést virágnyelven a dologról, de soha nem beszéltük ki azt a pillanatot. Néha, ha róla beszélünk, még kicsit beleborzongok az emlékekbe. Ha ez megcsalás volt, akkor a testem csalt meg, a tudatomban hűséges maradtam.

Szexháromszög

Hűtlen nők vallanak

„Volt egy időszakom, amikor nem bírtam magammal, úgy 25 lehettem, amikor hirtelen felfedeztem magamban a nőt: a testem, a szexualitásom, az erőm – írja Kata (30). – Persze óriási késztetést éreztem, hogy próbára tegyem újonnan felfedezett erőforrásaimat. Akkori páromat nemhogy egy, de két férfival is csaltam, egyszerre, mindezt három hónapon keresztül. Két dologra figyeltem mindössze, hogy mindig legyen nálam gumi, meg hogy ne bukjak le. Nem éreztem lelkiismeret-furdalást, nem éreztem semmit, csak azt, hogy mindhárom férfival egészen más és eksztatikus a szex. Csak lebegtem, vibráltam és élveztem az egészet. Nem telt el úgy hét, hogy ne találkoztam volna mindkettőjükkel, trükköztem, kamuztam, csak hogy összejöjjön a találkozás. A két pasi tudta, hogy van barátom, de ez hidegen hagyta őket, és valamiért engem is. Gyakran kérdeztem magamtól, miért nem jelentkezik bűntudat, de az egész egyszerűen nem jött. Talán azért sem, mert engem is csaltak már meg, csúnyán. Fene tudja, talán revánsnak minősítettem az egészet, nem tudom. Az akkori párom nem tudott az egészről, nem is sejtett semmit, én meg persze nem mondtam el neki. Aztán valahogy vége lett ennek a – mellesleg nagyon megerőltető és fárasztó – háromszögnek. Azóta nem vágyom hasonló kalandokra, de egy 1-től 10-ig tartó skálán azt mondanám, hogy csak közepesen vagyok hűséges típus, nem hiszek a testi monogámiában, nem hiszek abban, hogy egy férfi oldalán képes lennék leélni az életem.”

Bosszú

Hűtlen nők vallanakA félrelépéseim oka mindig a bosszú volt és az, hogy a barátom nem figyelt rám eléggé – emlékezik Anna (34). – Alapvetően monogám típus vagyok, jól működő kapcsolatban úgy gondolom most, hogy sose tennék ilyet, de nehezen viselem, ha nem kapom meg nőként azt a tiszteletet és törődést, ami nekem jár. Amikor az akkori barátomnak már a 2. hete nem volt rám egy szabad estéje sem a színházi munkája miatt, plusz nem jött haza, mire megígérte, mert a barátnőivel kocsmázott, betelt a pohár. (A barátnői közül az egyik lett az utódom a későbbiekben.) Kiöltöztem, elmentem bulizni, és éreztem, hogy aznap este valami különleges vonzerő árad belőlem. Élveztem a pasik rajongását, nagyon jól éreztem magam, aztán kéz a kézben távoztam egy sráccal egy szórakozóhelyről. Azt gondoltam, soha nem derül ki a dolog, de Budapesten sem maradhat semmi titokban. Kb. 2 hét múlva mesélte el a barátomnak egy ismerőse, hogy látott engem abban a buliban, és nem egyedül. A pasim tajtékzott, de aztán rájött, hogy ez egyértelmű következménye volt az ő viselkedésének. Néhány hétig odafigyelt rám, virágokat kaptam, vacsorázni vitt – de sajnos ez sem tartott sokáig, mert a kapcsolatunk valódi problémáit ez nem oldotta meg.”

Hármasban…

Hűtlen nők vallanak„Én egyszer »kényszerültem« csalásra – meséli Éva (29). – Az akkori párom szexuálisan nagyon konzervatív volt,  szemben velem. Én nagyon ki akartam próbálni más dolgokat is, például a hármas szexet, amiről ő hallani sem akart. Hónapokon át motoszkált bennem ez a vágy, amikor egy házibuliban megismertem egy nagyon helyes fiatal párt. Ők jöttek oda hozzám, és közölték, hogy kinéztek maguknak, nagyon tetszem nekik. Még aznap éjszaka elmentem velük. Nagyon izgalmas volt, két év távlatából is azt mondom, hogy semmi pénzért nem hagytam volna ki. Ezt a tettemet pedig nem tartom hűtlenségnek, ez puszta fizikai vágy, amit a párom, bár tudott róla, nem elégített ki. Nem éreztem magam bűnösnek.”

Olvasóink megtalálták a hűtlenség okát
A hűtlenség bocsánatos bűn, ha…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top