Szex

A hét szexkérdése: Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?

Nehéz kérdés: vajon újra szerethet minket az, aki már egyszer faképnél hagyott? A Megsúgom oldalon erre a kérdésre kereste egy olvasónk a választ. Te mit tennél?
A hét szexkérdése: Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?


„Megbíznátok-e egy olyan pasiban, aki már egyszer elhagyott? A másik nő 1 hónap után kidobta, én visszafogadtam. De azóta sem tudom túltenni magam, pedig ennek 8 hónapja”
– írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon. Válaszokat is kapott, bőven. Íme:

#50483-as súgás: „Dehogy is! Nem kellett volna visszafogadnod! Ha akkor vége lett volna és nem fogadod vissza, már rég túl lennél rajta, ezzel szemben még most is emészted magad és nem tudod elfelejteni… Én kitenném.”

#50498-as súgás: „Nem! Nem és nem! A bizalmat eljátszotta, lehet toldozni-foltozni, ragasztgatni, de a szakadásnyom, törésnyom mindig ott lesz! Kuka!”

#50821-es súgás: „Előbb kell a nőnek szakítani, mint a pasinak. Nyitott szem, és akkor nincs padló. Vagy nem akkora.”

#51106-os súgás: „Ne bízz meg benne! Azt mondod, padlóra tett, és csak akkor ment vissza, amikor a másik csaj kidobta? Te gondolod, hogy szeret téged? Akkor valószínűleg el sem hagyott volna, nem? Ha tanultál belőle, akkor hagyd el és szedd össze magad.”

#53647-es súgás: „Ha már egyszer elhagyott és már egy másik nő is dobta, akkor erősen gyanús, hogy nem te kellesz neki, és nem egy főnyeremény az ember.”

#53648-as súgás: „Fontos, hogy hány éves az illető. Fiatalabb korban még azt mondom, elfogadottabb ez a dolog. Az a kérdés, hogy meg tudsz-e bízni benne hosszabb távon. Ő is változhat és te is. Szerintem sose szabad szélsőségesen gondolkozni…”

lencsilány: „Nem szabad, még akkor is bizalmatlan leszel, ha egyébként a srác a jövőben nem csal meg. Ez pedig az egész kapcsolatot megmérgezi…”

#53698-as súgás: „Én tuti nem fogadtam volna vissza, aki egyszer már menni akart, az nincs benne 1000%-ban a kapcsolatban. Lépj tovább ahelyett, hogy bizonytalankodással töltöd az időd.”

#53699-es súgás: „Tuti kirúgta a csaj, aztán nincs ló, jó a szamár is alapon visszament hozzád. Levesbe vele!”

#53700-as súgás: „Pasiként írom, hogy itt valami nagyon sántít.”

#54136-os súgás: „Nehéz ügy, mert tulajdonképpen arról szól, hogy te belül, hogyan tudod/tudtad/nem tudtad feldolgozni ezt az egészet. Ha nem megy, akkor nincs értelme az egésznek, de ha meg tudsz bocsátani, akkor elengedted a bizonytalanságot. Akkor szerintem működhet.”

#54141-es súgás: „Nekem ez a pasi tuti nem kéne még egyszer. Aki miatt egyszer megjárom a szakítás poklát, az tehet egy szívességet. Ne táncolj vissza! Kezdj új életet egy új társsal!”

A kérdéshez érkezett többi véleményt a Megsúgom oldalán keresd!

A hét szexkérdése: Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?Jövő heti szexkérdésünk:  A párkapcsolati terapeuta megoldás lehet a lapos szexuális életre? – Ha van véleményed, tapasztalatod a témában, írd meg a megsúgom oldalon, anonim, regisztráció nélkül. Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

A hét szexkérdése: A házassághoz kell szerelem?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top