Szex

A hét szexkérdése: Csak szexre kellek?

A napi, heti, havi rendszeres szexet úgy lehet a legegyszerűbben biztosítani, ha az ember párkapcsolatban él. Sokan pedig csak emiatt élnek párban – tudtuk meg egy olvasónktól.

Van olyan, hogy a pasi csak azért akar kapcsolatot, hogy legyen kivel szexelni? Szóval nem szereti a csajt, csak nincs más nője, és összejön inkább vele, csak a szex miatt… – írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Csak a szexre kellek?

 Grafika: Dániel András 

#114847-es súgás: És közben nézelődik, hátha máshol jobb helyet talál – akkor dobbant. Aztán esetleg szerelmes lesz, és akkor megint továbbmegy, de ott talán már megpróbál valódi kapcsolatot kialakítani.

súgó: Én egy ilyennel jöttem össze. Nem vagyunk régóta együtt, a legelején úgy éreztem, szeret, de most már nem, nem érdeklem őt annyira, alig keres már, és ez egyértelmű, hogy mit jelent. Szomorú vagyok, mert én meg belé szerettem. Nem értem, miért kellett azt hazudnia, hogy szeret. Erre figyelmeztettek ismerőseink, hogy nem szeret, de nem láttam az igazságot a boldogságtól és a szerelemtől. Már látom.

#114871-es súgás: Persze hogy van. Lépj ki, ne szenvedj, semmi értelme. Legalább már nem vagy vak, ez jó kezdet hozzá.

#114877-es súgás: Neked miért nem megfelelő magyarázat, hogy csak le akart fektetni? Pont azért mondta, hogy szeret, mert különben nem hagytad volna magad. Ezért csinálja, értsd meg.

#114878-as súgás: Ingyenszex. Csak egy kis kamuzás kell(ett) hozzá… Van ilyen férfi, nem is kevés.

#114883-as súgás: Hogy van-e? A többség ilyen. A maradéknál a főzés miatt van. Mi másért kötné le magát egy pasi bizonyos mértékben?

#114886-os súgás: Nem, nem a főzés. Főzni sok pasi szeret és tud is. De a takarítás. Na, az nagyon nem jön be nekik.

#114939-es súgás: A pasik mindig alacsonyabb szintre vágynak, mint a nők. Ha kapcsolatot akarsz, akkor ő szexkapcsolatot. Ha szexkapcsolatot akarsz, egy kufirc után sosem látod többet. Ha beérnéd egy alkalommal, még arra se kellesz neki…

#115033-as súgás: Azért talán nem kellene ennyire fikázni a férfiakat! Nem kell mindenkinek pasi mellett élni. Aki utálja őket, az ne nyafogjon és sóvárogjon szerelem után. Köztük is van silány példány és remek ember éppúgy, mint köztünk.

A hét szexkérdése: Csak szexre kellek?

„Csak a szex miatt kell más nő férje. Belemenjek?”
Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top