Szex

A hét szexkérdése: Elaludtál szex közben?

Előfordul, hogy az ember annyira kimerült, hogy akár szex közben is képes bealudni. Persze ez a másiknak rosszulesik, magában keresi a hibát...

„Volt már olyan, hogy elaludt a párotok egy intim pillanat kellős közepén?” – kérdezi egy olvasónk a Megsúgom oldalán, akit az eset nagyon elkeserített, azt hitte, valamit rosszul csinál. Hogy ez mennyire nem neki szólt, arról a többi olvasó győzte meg:

A hét szexkérdése: Bealudt szex közben?

#224223-as súgás: Hát ezen nevetnem kell, pedig velem is megtörtént… Én azt hittem, meghalt. Aztán megráztam, és felébredt. Soha többet nem találkoztam vele. De a mai napig jót nevetek, ha eszembe jut.

súgó: Lehet, lazábban kellett volna kezelnem, de szeretem, és nagyon megbántott ezzel. Tudom, hogy fáradt volt, de bakker… eddig fel sem merült bennem, hogy valamit rosszul csinálok, minden oké volt. Azt’ egyszer csak hallom, hogy szuszog.

súgó: Még sohasem történt ilyen, mióta együtt vagyunk. Nagyon fáradt volt, és egyszer már elment előtte. De attól még elbizonytalanított egy rakat dologgal kapcsolatban.

#224249-es súgás: Ha nagyon fáradt volt és előtte már egyszer elment, akkor ne lepődj meg. Rengeteg energiát vesz el, ha elélveznek, akkor meg ha nincs is sok, valószínű, hogy előbb-utóbb beszunyál. Nem kell magad okolni, sem megbántódva lenni, mivel azzal lelkiismeret-furdalást okozhatsz neki is, pedig ő sem tett semmi rosszat. Inkább lépj tovább, és máskor ha fáradt, inkább hagyd aludni és reggel mássz rá.

#224308-as súgás: Volt, egyszer borzasztó fáradt volt, napok óta csak 2-3 órát aludt éjjelente. Igazából nagyon vicces volt, de jót nevettünk a helyzeten.

#227966-os súgás: Hát, velem már előfordult ez, de nem meglepetésszerűen. Egy rettentő kimerítő nap után próbálkoztunk az ágyban, de folyton csúsztam bele az alvásba, pedig nagyon rá voltunk izgulva egymásra. Végül addig maszatoltunk az álommal küszködve, amíg el nem aludtunk mind a ketten közben. Szerintem aranyosak lehettünk.

panni: Hát, egyszer már én is bealudtam szex közben. Hulla voltam, pszichésen és fizikálisan totális k.o. Na, a férjem ebben az állapotomban mászott rám, arra még emlékszem, hogy gyengéd volt, becézgetett, simogatott, még arra is, hogy belém hatolt (nem tiltakoztam), de hogy a következő percekben mi történt, arról már nem tudnék beszámolni. Másnap röhögve mesélte, hogy milyen jó éjszakája volt. Nem sértődött meg, hogy nem tudta kellőképp felkorbácsolni az izgalmam, mert konkrétan hulla voltam, de ilyen van. Szerintem ezen felesleges agyalni.

#227975-ös súgás: Egyszer már én is elaludtam, de a csajom másnap mondta, hogy még sokáig „álltam”, akkor vette észre, hogy nem vagyok ott, amikor felhorkantam – a szájában voltam…. 

A hét szexkérdése: Van, aki a nászéjszakán szexel?

Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top