Szex

Ez az orgazmus más!

A testem addig soha nem tapasztalt ritmusra rezgett, és éreztem, ahogy a gerincemen energiahullámok kígyóznak. Aztán egyszer csak megtörtént. Elértem az orgazmus kapujába, de a szokásos kirobbanó érzés helyett valami sokkal nagyobb erő ragadott magával. Az orgazmusom sokáig, nagyon sokáig tartott, egy másik világba érkeztem.

Az orgazmusaimat korábban így „jellemeztem”: semmivel sem összehasonlítható gyönyör, közben megáll az idő. Eufória, kontrollvesztés. Néhány pillanat mennyország. Aztán pedig jön a zuhanás, a végtelen üresség és a lehangoltság. Mintha egy napfényes trópusi szigetről visszalöknének egy hideg, borongós novemberi estébe.

Minden, amit a szexualitásról és az orgazmusról gondoltam, egyetlen nap alatt változott meg. Azon az októberi reggelen, amikor megérkeztem a Tantra Fesztivál első előadására, szinte semmit nem tudtam a szexuális energiában rejlő hatalmas erőről. Azért vettem részt ezen a kétnapos „utazáson”, mert mindig is vonzott ez a világ, a partnerem pedig régóta el akarta sajátítani a magömlés nélküli orgazmus tudományát, mely képesség birtokában idős korban is aktív maradhat majd.

Bevallom, korábban voltak sztereotípiáim a tantra aktív gyakorlóival kapcsolatban. Indiai ruhákban járó, elvont emberekre számítottam, ehhez képest mindenki teljesen „hétköznapi” volt. Egy dolgot leszámítva: sugárzott belőlük a nőiesség, illetve a férfiasság és az önbizalom – testalkattól és kortól függetlenül. Már megérte idejönni, ha valaha képes leszek ilyen szexisen bevonulni valahová.

A kulcs: szexuális kontinencia

Az előadásokon megtudtam, hogy a tantra az indiai spirituális hagyomány része. Nem szeretkezési pózokat vagy egyéb erotikus praktikákat jelent, hanem egy életfilozófia. Az egyik előadó, Sz. Mikus Edit szexológus szerint „egy létforma, egy filozófia, ami szerint boldogan tudnak élni az emberek, és a szokásostól eltérően képesek megélni a párkapcsolatukat, hosszan képesek fenntartani a vágyat és a harmóniát. Azt a szerelmet képesek lángon tartani, amit mindenki keres”.

A „hagyományos” értelemben vett orgazmus energiavesztéssel jár, mind a nők, mind a férfiak számára. Ezzel szemben a szexuális kontinencia azt jelenti, hogy szexuális energiáinkat nem elveszítjük, hanem másfajta energiává alakítjuk. Képesek vagyunk teljes mértékben uralkodni a szexuális energiánk felett. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az orgazmust el kell választani az ejakulációtól, és kiterjedtebb orgazmusállapotot tapasztalunk meg.

Az orgazmus gyógyíthat is

Mindez nemcsak azért jó, mert az ágyjelenet órákig is eltarthat úgy, hogy másnap frissen ébredünk. Azon kívül, hogy számtalan orgazmust élhetünk át, több lesz a fizikai és mentális erőnk, javulnak intellektuális és spirituális képességeink. Csökken a menstruációs vérmennyiség és a menstruációs fájdalom, és a ciklussal járó hangulatingadozásokat is meg lehet úszni. Ezzel az energiával gyógyulni is lehet, nemcsak a fizikai, hanem a lelki problémára is „irányítható”. A szerelmi kapcsolat bensőségesebb és harmonikusabb lesz.

Jó hír: a nőknek ez könnyű

Rádöbbentem, hogy a világ legcsodálatosabb energiaforrásával rendelkezem, egy pihenő fázisban lévő vulkán van a lábaim között, és eltelt úgy több mint három évtized az életemből, hogy még csak nem is tudtam minderről. Éppen ezért nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy mázlim van, mert a szexuális kontinenciát a nők könnyen megtanulják. Sőt sokan anélkül művelik, hogy tudnának erről. A férfiaknak viszont meg kell dolgozniuk mindezért. Hosszú hetekig, hónapokig kell gyakorolniuk, és eközben alapos önismeretre kell szert tenniük.

Ez az orgazmus más!

Felszítani a tüzet

Tudni akartam, hogyan használhatom, hogyan „ébreszthetem fel” a nemi szervem, vagyis a jónim erejét. Kiderült, hogy ebben segít a naponta, vibrátorral végzett jónimasszázs, amely feloldja az energiablokkokat, és nem árt, ha bővítem az afrodiziákumokkal kapcsolatos ismereteimet is. A medence-, hüvely- és gátizmokat megerősítő Kegel-gyakorlatokat is be kell építeni napi programba. Én, akinek már a töröküléstől is izomlázam volt, elhatároztam, hogy beiratkozom egy tantra-jóga tanfolyamra.

Biztos, ami biztos, részt vettem Tóth Kinga Genovéva workshopján, amely „A jóni erejének felébresztése” címet viselte. Megtanultam, hogy a jónimra ezentúl templomként kell tekintenem, és be kell fejeznem a testem kritizálását, mert az isteni Anya megnyilvánulása vagyok. Azt is sokkal jobban meg kell gondolnom, kit és hogyan engedek be erre a szent helyre.

Ez az orgazmus más

Aznap éjjel nem bírtam elaludni, csak kavarogtak a fejemben az információk. Már éjfél is elmúlt, amikor szinte észrevétlenül kapcsolódtunk össze, ő meg én. Figyelni kezdtem magam. A légzésemre, az izmaim tudatos összehúzására és elengedésére. Egy idő után már magától működött mindez, a testem addig soha nem tapasztalt ritmusra rezgett, és éreztem, ahogy a gerincemen energiahullámok kígyóznak.

Aztán egyszer csak megtörtént. Elértem az orgazmus kapujába, de a szokásos kirobbanó érzés helyett valami sokkal nagyobb erő ragadott magával. Orgazmusom volt, hosszú ideig. Nem az ágyékomban, hanem a gerincemben, a combomban, majd az egész testemben éreztem a gyönyört. Közben nem vesztettem el a kontrollt, jelen voltam és mégsem, és csak nevettem a boldogságtól. Lassan, lágyan ért véget a élmény, és rengeteg energiám volt. Bármikor újra tudtam volna kezdeni a szeretkezést, de azt hiszem, teljesíteni tudtam volna egy kőkemény edzést is, vagy írni egy rövidebb könyvet.

Tudom, hogy ez még csak egy hosszú utazás eleje. Egy olyan utazásé, amihez két ember, nagyon sok türelem és változás kell. Kíváncsian várom a folytatást.

 

Olvasd el ezt is!

„Lábfetisiszta a párom!”
„Élveztem a meztelenségem!”

Megtanulunk élvezni!
Út a beteljesült párkapcsolat felé!
„Az igazán nagy szexelések teljesen egybefolynak”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top