Szex

Pénzért randizik a szingli anyuka, 70 ezret kér egy kávéért

Négy hónapnyi teljesen szexmentes randizással több mint 600 ezer forintot keresett az anyuka.

A 45 éves Gabby Aberasturi egyedül neveli három gyermekét. Az idahói szingli anyuka ugyanakkor nem akarta feladni az álmát, hogy elvégezhessen egy egyetemet, így jelenleg nappali tagozatos szociológushallgató.

Azaz: az ösztöndíjon kívül alig van bevétele. A havi keresetét sokáig az ebayen árult régiségekkel egészítette ki, amíg rá nem bukkant a WhatsYourPrice.com randioldalra, ahol a férfiak egy puszta randevúért is fizetnek a nőknek.

Gabby kezdetben furcsának érezte a dolgot, de aztán elég jól belejött a pénzért randizásba: átlagosan havi 4 találkát vállal, és 250 dollárt (70 ezer forint) kér azért, hogy megigyon egy kávét. A befolyt összeget a saját és gyerekei tanulmányaira, valamint családi nyaralásokra költi.

 

Joggal merül fel a kérdés, a partnerei nem akarnak-e többet, mint beszélgetni, ám Gabby azt mondja, ilyenkor jól helyreteszi őket. „Szerencsém volt, mert a legtöbb férfi igazi gentlemanként viselkedett. Tudják, hogy elfoglalt vagyok, és tisztelik az időmet” – fűzte hozzá az anyuka, aki továbbra is bízik benne, hogy a pluszpénz mellett az igazit is megtalálja majd az oldalon.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top