nlc.hu
Szex

Hollywoodi színészek, akik felnőttfilmekben szerepeltek

Ezekről a hollywoodi színészekről nem is sejtetted, hogy felnőttfilmben szerepeltek

Tudtad, hogy Sylvester Stallone szerepelt egy szoftpornóban a hetvenes években? És hogy a Trónok harca színésznője a legkeményebb pornófilmeket is bevállalta? Színészek, akikről nem gondoltad, hogy felnőttfilmekben szerepeltek.
Szeretkező pár az ágyban

Hiába tartoznak ma már a legnagyobb hollywoodi filmsztárok közé, pályafutásuk hajnalán számos színész szerepelt felnőttfilmekben. Íme néhány kacifántos színészkarrier kezdete!

Cameron Diaz

Emlékszel még a Szexvideó című filmre, amelyben Cameron Diaz és Jason Segel karakterei egy házi készítésű pornóvideóval akarják feldobni a kapcsolatukat, de a felvétel véletlenül kikerül az internetre? Nos, a történet nem is áll annyira távol Cameron Diaztól, mint gondolnánk.

Cameron Diaz 1992-ben, 19 éves korában szerepelt egy kinky/domina erotikus videóban, amelyben fedetlen mellekkel, dominaszerűen viselkedik egy láncra vert férfivel egy másik nő társaságában (Ha a melle nem látszódna, ma már egy videóklipben is simán elmenne). Állítólag az egész egy fotózás volt – Diaz már tinédzserként modell volt –, de a fotós egy félórás videót készített az egészből. Két évvel később bombasiker lett A Maszk című film, a Jim Carrey oldalán látható Cameron Diaz pedig világsztárrá vált. Tíz évvel később, 2004-ben jelent meg a világhálón a felvétel, pénzt kértek a megtekintésért, és komoly jogi vita alakult ki a fotós és a színésznő ügyvédei között.

Sylvester Stallone

Kevesen tudják, hogy az 1976-os Rockyval világhírűvé vált Sylvester Stallone volt a The Party at Kitty and Studs című szoftpornó egyik főszereplője. Az 1970-ben bemutatott film Kitty és barátja, Stud (Sylvester Stallone) szexuális életét mutatja be. Partit rendeznek, ahol mindenki kiélheti a vágyait, Stud pedig kiszolgálja a nőket.

Stallone két napot forgatott, és 200 dollárt kapott. Egy későbbi interjúban azt mondta: azért vállalta el a szerepet, mert kilátástalan volt a helyzete, éhezett és elkeseredett volt. Kirúgták az albérletéből, hajléktalan lett, napokig a New York-i buszpályaudvaron aludt, és ha nem csinálja meg a filmet, valószínűleg kirabol valakit.

David Duchovny

Az X-Akták és a Kaliforgia sztárja korábban bevallotta, hogy szexfüggő, így talán nem is olyan nagy meglepetés, ha erotikus filmben is szerepel. Talán még emlékszel a kilencvenes években megjelent Vörös cipellők (The Red Shoe Diaries) című erotikus tévésorozatra.

A sorozatban David Duchovny afféle házigazdaként olvas fel olyan leveleket, amelyek valamilyen erotikus kalandról számolnak be. A történetek aztán megelevenednek, de Duchovny nem válik résztvevővé, marad a narrátor szerepében. 

Sibel Kekilli

Sibel Kekillit a legtöbben a Trónok harca-sorozatból ismerhetik, ahol Tyrion Lannister szerelmét, Shae-t alakította. Ám még mielőtt a török származású német színésznő felbukkant Westerosban, számos pornófilmben szerepelt. És itt nem takargatós erotikus felvételekre, hanem kemény pornóra kell gondolni. 

Próbálta ezt titokban tartani, de miután a 2004-es Fallal szemben című Fatih Akin-film egyik főszerepében tűnt fel, egyből fény derült a múltjára.

Jackie Chan

A harcművészetek mestere sokat tett a filmjeivel azért, hogy a nyugati közönség megismerje a kung-fut, ám Jackie Chan olyan filmben is szerepelt, ahol nem a bunyóé volt a főszerep.

Az 1975-ös Mindenki a családban című hongkongi erotikus komédiában Chan egy riksás fiút alakít, aki lefekszik a főnöke feleségével, majd a szomszéd lánnyal. Mai szemmel nézve teljesen ártatlan a film, semmi olyan nincs benne, ami ma megütközést keltene, de annak idején egyértelműen felnőtteknek készült. Jackie Chan sem szégyelli.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/W R)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top