nlc.hu
Szex

Horgászfüggőség miatt vált el a férjétől

Kiadta a férje útját, mert az csak a mobilját nyomkodta vagy horgászott

Az asszony úgy érezte, fontosabbak voltak a férjének a halak, mint a családja.
Vízparti horgászat

Egy Zhang nevű kínai nőnél azért telt be a pohár és adta be a válókeresetet 10 év házasság után, mert szerinte a férje horgászatfüggő és semmiben sem segít neki, sőt tulajdonképpen alig találkoznak vele.

Megelégelte, hogy minden házimunka rá marad, plusz a gyerekek körüli teendőket is neki kell intéznie. A férfi közben vagy a kanapén ül és a telefonját nyomkodja, vagy a barátaival horgászik. Bár az asszony többször is kérte, hogy töltsön több időt a családjával a férje, az egyszerűen elengendte a füle mellett, és minden este vacsora után horgászni indul. 

„Minden reggel 6 óra előtt kelek, hogy elkészítsem a reggelit a családnak. A gyerekeket elindítom az iskolába, majd dolgozni megyek. Minden áldott nap én mosogatok és takarítok, én hozom haza a gyerekeket az iskolából és én írok velük leckét. Teljesen belefáradtam ebbe!” – fakadt ki a bíróságon a reményvesztett családanya.

„A férjem csak azután kel fel, hogy megterítettem a reggelihez, munka után pedig ledobja magát a kanapéra és a vacsoráig a telefonját nyomkodja. Miután azt elfogyasztja, horgászni indul és sokszor egész éjjel kimarad itthonról” – sopánkodott tovább az asszony. Férjét, Sunt nem vágta földhöz a nő lépése, sőt, szemmel láthatóan örült neki, hogy végre még több ideje jut majd a horgászatra. 

Bár bírói javaslatra tették néhány kísérletet arra, hogy megbeszéljék a dolgokat, nem jutottak egyről a kettőre. A bíró végül kimondta a válást, még úgy is, hogy a férfi nem jelent meg a tárgyaláson, ugyanis épp horgászni volt

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top