nlc.hu
Szex

A világ legdrágább luxus szexjátékai

Méregdrága élvezet: ezek a világ legdrágább szexjátékai

Egy 650 millió forintos vibrátort, valaki?

A hétvégén betörtek egy spanyol szexshopba, ahonnan legalább nyolc vibrátort loptak el. Most nyilván felvonod a szemöldököd, és arra gondolsz: miért kockáztatna valaki egy betörést akár tizennyolc szexjátékért?! Hát kérlek azért, mert ezek nem egyszerű, szilikon/műanyag dildók, hanem rozsdamentes acélból készült, 24 karátos arannyal borított darabok! A szajré értéke pedig nem néhány tízezer forint, hanem ugyanennyi euró, ami átszámítva több millió forintos veszteséget jelent a spanyol cégnek. Az eltulajdonított legdrágább luxusvibrátor (igen, az aranyozott fajta) 15 ezer eurónál, azaz 5,8 millió forintnál kezdődik, a funkcióját és méretét figyelembevéve pedig ennél csak drágább lehet.

Ez most újabb döbbenetet váltott ki benned? Akkor a következőkre inkább ülj le, és kapaszkodj meg, mert egy kicsit körülnéztünk a neten, és hasonló értékben, sőt, még sokkal drágább luxus szexjátékokat is találtunk. Mindegyik a milliós nagyságrendben mozog (és némelyik nem csak forintban értve), de kevésnél érezzük azt, hogy épeszű ember valódi használatra vásárolná meg. Ne érts félre minket, nem kink-shamingelünk senkit, a listát átnézve viszont te is rájössz majd, hogy egyes darabok olyan nevetségesek, hogy csak az veszi meg, aki éppen csak elégetni nem akarja a felesleges pénzét.

The Pearl Royale

A világ legdrágább vibrátora ez a Dél-kínai-tengerből gyűjtött gyöngyökkel, több mint ezer gyémánttal, kék zafírral és rózsaszín gyémánttal kirakott dildó. Igen, ez a – mondjuk ki – szobor abszolút működő szexjáték, a tetején lévő gyönggyel lehet ki-be kapcsolni és a rezgésen állítani, emellett viszont ez a rész levehető nyakláncként is funkcionál. A kreálmány az ausztrált ékszerész, Colin Burn nevéhez fűződik, akinek úgy hangzik, elsősorban pontosan az volt a célja, hogy elmondhassa: csinált egy majdnem 2 millió dolláros vibrátort. Merthogy a The Pearl Royale-nak az ára egészen konkrétan 1,8 millió dollár, ami egy kicsivel több mint 650 millió forintot jelent. 

The Pearl Royale

Fotó: Facebook/@Treasure The Erotic

King JCobra

Sajnáljuk, kedves férfiak, de ezt a rendkívül praktikus péniszgyűrűt már nem árulja a műfajra szakosodott Velv’Or. (Talán mert rájöttek, hogy se nem túl szexi, se nem túl kényelmes, ha egy óriási arany kobrát helyez az ember a saját… kígyójára. Elnézést.) De amíg még lehetett kapni, addig 44,5 millió forintba (123 140 dollárba) fájt. Plusz költségért pedig belegravírozták a tulajdonos nevét vagy egy személyes üzenetet, de gyöngyöt is kérhettél a kígyó szájába. 

king jcobra

Fotó: Twitter/@Velv_Or

Inez

Ugyan erről nincsenek konkrét infóink, de meg mernénk rá esküdni, hogy a Lelo Inez nevű vibrátora volt az egyik, amit elloptak a spanyol szexshopból. Már csak azért is, mert a leírás teljesen illik rá: egy 24 karátos arany bevonatú dildóról van szó, ami amúgy rozsdamentes acélból van és 15 ezer euróba kerül. Egyébként a sztárok is nagy rajongói ennek a vibrátornak: Gwyneth Paltrow például őszintén beszélt arról, mennyire szereti, és állítólag Jay-Z is vett egy ilyet Beyoncénak

Lelo Inez

Fotó: Lelo

Seven Sphere Massage Ring

Egy újabb példa a szexuális ékszerre: egy gyűrű, ami a rajta lévő gömbökkel szép kiegészítője lehet egy szettnek, miközben arra is használhatod, hogy megmasszírozd vele magad – intimebb területeken. Érdekes elképzelés, amit Betony Vernon álmodott meg és amiért 4500 eurót, azaz 1,7 millió forintot kérnek el. Ha azt szeretnéd, hogy az arany gömbök helyett igazgyöngyök legyenek rajta, akkor ennél pont egymillió forinttal kevesebbet kérnek el érte.

Betty Vernon masszázsgyűrű

Fotó: Betony Vernon

Fuji Glass Dildo

Amikor a világ vulkánjai által ihletett kollekció Fuji darabját veszed meg a Fornicouture márkától, akkor nemcsak egy üveg dildót kapsz kézhez, hanem egy bónusz ostort is. A kézzel fújt üveg szexjáték egy olyan korbácsban folytatódik, amely kengurubőrből készült – a kettőt összekötő fogó ugyanilyen anyagú, ráadásul maga II. Erzsébet királynő ostorkészítője fonta. A dildó őrületét nem adja vissza annak az ára: ez a lista legolcsóbb darabja a maga 1128 eurójával, azaz 438 ezer forintjával.

Fuji Glass Dildo

Fotó: xenses-shop.com

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top