nlc.hu
Szex

Gwyneth Paltrow újabb szexjátékot ajánl, ezúttal apák napjára

Gwyneth Paltrow újabb szexjátékot dobott a piacra, amit ezúttal apák napjára ajánl

Gwyneth Paltrow luxusmárkája újabb szexjátékot dobott a piacra, amit a színésznő Instagram oldalán reklámoz. A Goop névre hallgató márka egy ajándékkalauzt is összeállított apák napja alkalmából.

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő nevét a legtöbben a Marvel filmekből ismerhetik és aki követi a munkásságát az tudhatja, hogy a színésznő már egy ideje nem a filmekből él. Pár éve hozott létre egy Goop névre hallgató luxusmárkát, ami számos terméket és szolgáltatást árusít, köztük szexjátékot is

Legutóbb egy szexjátékként használható medált mutatott be, most pedig egy 98 dolláros, azaz egy 35 ezer forint értékű vibrátor került a reflektorfénybe, ami a Viva La Vulva névre hallgat. 

A színésznő egy videóban reklámozza az újabb szexjátékát

A színésznő egy videóban reklámozza az újabb szexjátékát (Fotó: Instagram/Gwyneth Paltrow)

A színésznő a játékot Instagram videójában mutatta be, ahol egy jelenetben próbálta imitálni, hogy az elsőre kicsinek tűnő kütyü hogyan állíthatja meg az időt és zárhatja ki a külvilágot. A jelenetben Gwyneth a házban zajló zene forrását próbálja megtalálni, amikor egy titokzatos dobozra bukkan, benne a szexjátékkal. A zene azonban csak akkor ért véget, amikor bekapcsolta a vibrátort. 

Gwyneth a poszt alá csak ennyit fűzött: „Kicsi, de hatalmas

A színésznőtől már többször is megszokhattuk, hogy nem állnak tőle távol az extrém szexjátékok. Ez a darab például része az apák napi ajándékkalauzának. Az ajándékjavaslat 58 tételt tartalmaz, köztük olyan hagyományos termékek is megtalálhatóak, mint például ingek, vagy műszaki cikkek, de akadnak bevállalósabb ajándékok is.

A kalauzban szerepel két 35 ezer forint feletti vibráló gyűrű, illetve egy 70 ezer forint értékű péniszmaszturbációs eszköz. Az eszköz ára nem véletlenül ilyen borsos, hiszen ugyanazt a technológiát alkalmazza, mint a Womaniser vibrátor, amiben intelligens üzenetkijelzőt és lemezlejátszót helyeztek be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top