nlc.hu
Szex

Kutatás a jó szex időpontjáról

Megvan, a nap melyik szakában a legjobb szexelni

Állítólag ennek az elfoglaltságnak is van ideális időpontja.

Egy kutatás kiderítette, hogy melyik a legjobb napszak a szexhez, és úgy tűnik, hogy reggel 7:30 az optimális időpont a hancúrozáshoz, mivel ez körülbelül 30 perccel azután van, hogy sokan felébredtek. A kora reggeli szerelmeskedésnek pedig rengeteg előnye van, mivel endorfinokat szabadít fel, ezért sokkal jobb hangulatban indul a nap, kevésbé leszünk stresszesek. 

Fiatal pár csókolózik az ágyban

Fotó: Pexels

A Naturecan cég által készített felmérés azt is meghatározta, hogy melyik a legjobb időpont az ébredéshez, a reggelihez, a testmozgáshoz és egyéb tevékenységekhez. Eszerint az első étkezés ideje 7:45-kor jön el, nasssolni meg 15:30kor és 20:15-kor szokás. 

És mi a helyzet a munkával? Mivel az ébredés után körülbelül három órával tudunk a legjobban koncentrálni, ezért érdemes a legmegterhelőbb feladatokat délelőtt 10 óra környékén letudni, 11 órakor viszont jöhet egy kis pihenés, mert ekkor ugrik meg a stresszszint. Ami pedig a jól megérdemelt pihenést illeti, 10-kor érdemes álomra hajtani a fejünket. 

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top