Sztárok

Hugh Jackmannel dobják fel az Oscar-gálát

Az idei díjátadó február 22-én lesz, de a szervezők félnek, hogy az egész kudarcba fullad majd. Az ok a jelölt filmekben keresendő. Általánosság, hogy évről évre egyre kevesebben nézik a csillogó-villogó show-t, és a csökkenő érdeklődés a bevételekből is lefarag.

Ráadásul a most jelölt filmek összesen feleakkora nézettséget sem értek el, mint például a nem nominált „A sötét lovag” című mozi Heath Ledger alakításával. A szervezők és a producerek persze megpróbálnak mindent, hogy felkeltsék az emberek érdeklődését. Számos meglepetéssel készülnek az estére, hogy felejthetetlenné tegyék a gálát.

Az egyik újdonság már kiszivárgott: a show tele lesz a nagy stúdiók szuperfilmjeinek előzeteseivel, így például a közönség ízelítőt láthat a rajongók által nagyon várt „Transformers: A bukottak bosszúja” és a „Watchmen: Az őrzők” című produkciókból. A műsorvezető, Hugh Jackman pedig nem a szőrös macsó képében fog tetszelegni, hanem inkább viccesre veszi a figurát. Az biztos, hogy a mozifanatikusok nem fogják kihagyni a nagy cirkuszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top