Sztárok

Brangelina: végleg vége?

Hétvégén újabb adalékkal bővültek a sztárpár szakításáról szóló cikkek. Brangelináék állítólag aláírták a vagyonuk felosztásáról és a gyermekeik felügyeleti jogáról szóló hivatalos dokumentumot.

Brangelina: Végleg vége?Brad Pitt és Angelina Jolie a külföldi bulvársajtó szerint szakítottak. Mivel ez már nem megy szenzációszámba, a lapok azt is tudni vélik, hogy a pár megállapodott, mi lesz hat gyermekük és a közös vagyon sorsa.

Angelina és Brad a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze öt évvel ezelőtt. Azóta három közös gyermekük született, és kettőt fogadtak közösen örökbe. A pár állítólag megállapodott abban, hogy a gyerekek Angelina Jolie-nál maradnak, bár a felügyeleti jogon egyenlő arányban osztoznak, ahogy a közel 230 millió eurós közös vagyonukon is. Egy bennfentes pletykaforrás a News of the World magazinnak elmondta, hogy a papírt január elején írta alá a pár.

A házassági szerződéshez hasonló dokumentum végül is a pár szakításának anyagi részét tisztázza. A két színész nem házasodott össze. Egy alkalommal kijelentették: csak akkor mondják ki a boldogító igent, ha ezt Amerika összes homoszexuális párja megteheti majd. Az informátor szerint nem egyeztek meg arról, mikor lép hatályba az egyezség.

A Perez Hilton bulvárblog információi szerint viszont a pár nem szakított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top