Sztárok

A Jolie-Pitt család új vallást vett fel

Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekeikkel együtt csatlakoznak a Szabad Szellem Egyházához. Ezentúl hírnevüket arra használják fel, hogy népszerűsítsék a világbéke iránt elkötelezett felekezetet.

Vigyázz, kamu!

Jolie találkozott először az SZSZE tanaival, és azok annyira magával ragadták, hogy népes családját is meggyőzte a fontosságukról. A színésznő közismerten rengeteg jótékonysági munkát végez, világszerte ahol és amikor tud, segít a rászorulókon – épp azért kereste meg a nemrég bejegyzett egyház. Pitt pedig természetesen hűségesen követi mindenhova.

A Jolie-Pitt család új vallást vett fel

„Büszkék és meghatottak vagyunk, hogy ez a nagyszerű asszony is tagja lett azoknak, akik szenvedélyesen hisznek a világbékében – jelentette ki Sur Maga Haydan y Sveyo, az egyház vezetője. – Ennek örömére viseli bal csuklóján jelképünket, a teddy macit, ami azt mutatja, hogy mi valamennyien oly békések vagyunk, akár a gyermekek.”

Vigyázz, kamu!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top