Sztárok

Dobta nőjét a sztársportoló

Elhagyta gyönyörű modell kedvesét Jenson Button. A jóképű brit Forma–1-es pilóta a sok külön töltött időt okolja a szakításért. A rossz nyelvek szerint azonban Jenson ráunt kedvesére, és becsajozott.

Dobta nőjét a sztársportolóTizennyolc hónapot töltött együtt a szívtipró Forma–1-es pilóta, Jenson Button és japán modell kedvese, Jessica Michibata. A pár egy bárban ismerkedett meg egymással, és azonnal fellángolt közöttük a szerelem. Környezetük sokáig azt látta, hogy földöntúli boldogságban úsznak, Button állítólag komolyan fontolgatta, hogy feleségül veszi a hosszú barna hajú szépséget, de az esküvőből már biztosan nem lesz semmi.

A harmincéves Button hivatalosan azt nyilatkozta, hogy a nagy távolság, a túl sok külön töltött idő tette tönkre a kapcsolatukat, de ez aligha lehet igaz, tekintve, hogy Jessica az összes Forma–1-es futamra elkísérte kedvesét, és az első sorban drukkolt neki, vagyis olyan rettenetesen sok időt biztosan nem tölthettek külön.

Brit és amerikai lapok szerint a szakítás sokkal inkább azért következett be, mert a híresen nőfaló Button folyamatosan félrelépett, és rájött: egyelőre képtelen lekötni magát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top