Sztárok

A TV2 sztárjai is támogatják Stohl családját

Stohl András kollégái a Nemzeti Színházból és az RTL Klubból mind kiállnak mellette, és biztosítják támogatásukról, de nemcsak ők, hanem a TV2 sztárjai is mellette állnak.
A nézők is ítélkeztek Stohl felett – de hogyan?

Első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott Stohl András (videó a tárgyalásról). Az ítélet nem csak azokat a kollégáit rázta meg, akik együtt dolgoznak vele, de „konkurensnél” dolgozó vagy valaha ott munkálkodó barátait is, akik mind kiállnak Stohl és családja mellett. Köztük például Sváby András. „Túlzás az ítélet, Andris értett volna a fél szóból is: a felfüggesztettből vagy egy pár hónapos börtönbüntetésből… Ha börtönbe jut, korlátlanul, mindenben támogatni fogom őt és a családját. Anyagilag és lelkileg is. Ancsika nem tud majd olyat kérni, amit ne teljesítenék” – mondta el Sváby a Bors napilapnak. De a Jóban Rosszban Várnagy Elődje is régi barátja Stohlnak, ő is kiállt mellette. „Nagyon jó embernek tartom Stohl Andrást, és sajnálom, hogy ez történik vele. Ő maga is úgy gondolja, iszonyatos hibát követett el, szerintem is. Ám mégiscsak a barátom, és rossz látni, hogy ilyen helyzetbe keverte magát…” – nyilatkozta Szikszai Rémusz.

A TV2 sztárjai is támogtják Stohl családját
A TV2 sztárjai is támogtják Stohl családját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top