Sztárok

Magára haragította Nagy Ferót Kováts Vera

A mentora és az énektanára egyöntetűen állítja, hogy szándékosan szerepelt gyengébben az X-Faktorból kiesett fiatal énekesnő – írja a Bors.

Magára haragította Nagy Ferót Kováts Vera A párbajdala egyaránt gyengén sikerült Kováts Verának és Baricz Gergőnek, akihez gyengéd szálak fűzik az X-Faktor üdvöskéjét. A 16 éves tinilány mentora, Nagy Feró szerint nem véletlenül zajlott így a döntő.

„Vera rájátszott arra, hogy Gergő jusson tovább. Ez az önfeláldozás! (…) Gyanakszom arra, hogy feladta, mert ezt a nótát ezerszer jobban el tudja énekelni, viszont most csapnivaló volt” – nyilatkozta mérgesen a bulvárlapnak. Vera énektanára, Szatmári Orsi – akitől a verseny után Vera bocsánatot is kért – szintén furcsállotta, hogy tanítványa rosszabbul adta elő dalát.

A Blikk úgy tudja, az énektanár a műsor után mérgesen fakadt ki tanítványának, mondván, az feladta versenyt a szerelméért. Vera – aki 18 éves koráig nem nyúlhat a pénzéhez – az After X-ben azt mondta: lehet benne valami, hogy feladta, de később tagadott. „Úgy éreztem, kilógok a korom és a képzetlenségem miatt a többiek közül. (…)  Nehéz volt egymás ellen versenyezni Gergővel, mégis örülök, hogy Gergő továbbment” – nyilatkozta a kiesett x-faktoros, akit legutóbb egy Playboy-fotós fotózott le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top