TV-sztárok

Vera a szerelmével ostromolja Baricz Gergőt

Hiába próbálnak ellenállni egymásnak, a szombat esti X-Faktorban tisztán látszott, hogy Kováts Verát és Baricz Gergőt megfertőzte a szerelem – írja a Bors.

Vera a szerelmével ostromolja Baricz GergőtEgyszer arról szólnak a hírek, hogy összejöttek, majd pedig arról, hogy szakítottak. Szombat este azonban jól lehetett látni, hogy működött a kémia a fiatalok között. Pillantásaikból, kézfogásaikból, egymáshoz simulásukból, s ahogyan a produkció végén Vera puszit nyomott Gergő arcára, az sütött, hogy kötődnek egymáshoz. Az is látszott, hogy Vera – aki szinte a nézők előtt nőtt fel – erősebben, Gergő tartózkodóbban éli meg az érzelmeket. Erről tanúskodott az is, ahogyan Vera tapsolva ujjongott, amikor kihirdették Gergő továbbjutását.

A Bors szerint igazi szerepcsere zajlott, mintha Vera udvarolna Gergőnek, aki egyelőre állja a szelíd rohamokat. Kérdés, hogy meddig. „Nincs szerelem, és ebben a helyzetben nem is tud kialakulni, mondhatom, hogy sajnos. De összeköt minket egy szál” – magyarázta a bulvárlapnak Vera. Gergő is – akinek a továbbjutásáért Keresztes Ildikó a közösségi oldalán „kampányol” – hasonlóképpen fogalmazott: „Belül van valami, amit érzek, de az nem szerelem. Itt az X-Faktor, nem lehet, meg az is ott van, hogy Vera még csak 16 éves. Ha esetleg vége lesz a műsornak, akkor lehet valami köztünk.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top