Sztárok

Függőségének hódolhatna VV Sehi

Autó, lakás, luxusutazás és egy éven át havi 1 millió forintos apanázs az, amiért a féléves börtönéletet és egymást elviselték a villalakók. Eljátszottunk a gondolattal, hogy személyiségük szerint Seherezádé, Fecó, Csaba és Attila mire költhetné a nyereményt.

Függőségének hódolhatna VV SehiSehiSun
Nem kérdés, hogy mire költené a 12 milliót a lány, akinek a szőkítőpor mellett az UV sugarak a legjobb barátai. Szerinte a villalétben a „legdurvább, hogy nincs szolárium”, amit győzelem esetén már nagyban is orvosolhat. Az önbarnítós pótcselekvésekkel szakítva, saját szolistúdiót nyithat, ahova akár 10 állószoláriumot is vehet, hónapról hónapra bővítve a csokicsőflottát. A köztudottan állatbarát lány biztosan jótékonykodna is, a kuncsaftok által vett szolibérletekből befolyt pénz 10 százalékát azonnal átutalná árva kutyákat befogadó menhelyeknek.

Függőségének hódolhatna VV SehiFecó vőfély
Fecó esetében nem tudunk nem számolni az adósságokkal, amiből felesége, Angéla szerint rengeteg van. A munkanélküli villajátékosnak az adósságrendezés után maradó pénzzel is lesz mihez kezdenie. Egy pár hónapos, mintegy 100 ezer forintos vőfélyképző vagy ceremóniamesteri tanfolyam elvégzésével már nyári esküvőkön is vállalhatna munkát. Testhezálló feladat lenne ez a szerepléssel, színészkedéssel is kacérkodó „dumagépnek”, ahol bátran kurjongathatna népi rigmusokat, dalolhatna kedvére.

 

Függőségének hódolhatna VV Sehi

Pókerarc Magánnyomozó Iroda
Titkok, intrika, mi hangzana jobban egy olyan karakter számára, mint Attila? A magánnyomozó-biznisz talán még a bonyolult észjárású játékos ingerküszöbét is megütné, aki a nyereményből alapított cégében kizárólag tűzrőlpattant és mindenképp szőke munkatársakat alkalmazna, legalábbis irodai munkára. A CTBT-Pokerface 2012 Kft. fő profilja természetesen a hűségteszt, valamint a megfigyelés lesz.
 

Függőségének hódolhatna VV Sehi

3 in 1 – Csaba
Soha nem titkolta, nem a pénz, hanem a kaland kedvéért szállt be a játékba. A leghiggadtabb játékosként elhíresült Csaba állítólag nem áll rosszul anyagilag, és a pénzben nem lát többet puszta papírnál. Ha üzleti téren a szívére hallgat, akkor valószínűleg gitár- és snowboardkereskedést nyit, ahol a vevőknek minden megvásárolt termék után egy bónusz páfrányt, vagy ingyen léggitár órát ad ajándékba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top