Sztárok

Félmilliót már eltapsolt VV Attila

Félmilliót már elköltött a nyereményéből a Való Világ győztese. Komoly tervei vannak a tetoválással foglalkozó weboldalával, amely köré egy saját márkát és egy internetes magazint akar kiépíteni – írja a Bors.

Tetkós nőkből akar megélni VV AttilaVV Attila elsőként egy drága laptopot vásárolt a millióiból. Elmondása szerint a munkájához kell, ugyanis fejleszti a vállalkozását. „Az interneten éltem az elmúlt tíz évemet, a számítógép az életem. (…) Mielőtt beköltöztem a villába, eladtam mindent, úgyhogy muszáj volt vennem egy jó gépet” – magyarázta a VV-győztes. Attila saját honlapot üzemeltet a tetoválások szerelmeseinek, ennek a fejlesztése miatt is szüksége volt egy jó minőségű számítógépre. A napi 30 ezres látogatottságú weboldalának az arculata, a tartalma egyaránt az ő munkája. „Mára már a legnagyobb, tetoválással foglalkozó magyar oldallá nőtte ki magát” – mondta a tetovált valóságshow-hős. A honlapján amúgy többnyire kivarrt, szexi lányok fotói csinálnak kedvet a tetováláshoz. Attilának már megvannak a tervei a továbbfejlesztéshez, mivel a honlaphoz kapcsolódó fejlesztésekből akar megélni. „A nyereményem egy részét beruházom, kiépítek egy márkát saját tőkéből. Művészi szintű internetes magazinná fejlesztem” – árulta el Attila, aki nem kér elődje, Alekosz tanácsaiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top