Sztárok

Megszólalt Damu első szerelme

Anikó őszintén kiáll a 4 és fél év börtönbüntetésre ítélt színész mellett. Damu első gyermekének anyja állítja, a színész korántsem dúvad, hanem kenyérre lehet kenni – írja a Blikk.

Megszólalt Damu első szerelmeKözel két évtizede kitart az elítélt Damu Roland mellett első szerelme, Anikó. Elmondása szerint egykori párja szenvedélyes ember, szélsőséges magatartású. „Nehezen kezeli az indulatait (…), azonban tud fantasztikus kedves és jólelkű lenni” – hangoztatja az asszony. Véleménye szerint Damu indulatossága összefügg a szeretettel: amikor úgy érzi, ezt nem kapja meg vagy becsapják, akkor tör ki rajta, de ha őszintén szeretik, kenyérre lehet kenni. Állítja, a közös gyermekük – aki ősszel pszichiátriára került – belebetegedett a tudatba, hogy apja börtönbe kerül. Elmondása szerint a 17 éves fiút képzelt betegségek gyötrik, ez pedig jelentősen kihat a tanulmányi eredményeire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top