Sztárok

“Engem is megvert Damu Roland”

A Frizbi tegnapi felvételén előkerült az a nő, akit tíz évvel ezelőtt Damu megvert, és ami miatt másfél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A volt sorozatszínészt  tíz évvel ezelőtt jogerősen börtönre ítélték, de felfüggesztették a büntetését, amikor akkori barátnőjét, Erikát megverte. A nő most a Frizbiben elmesélte, mi történt.
„Már két nappal korábban említettem neki, hogy szakítani szeretnék. Akkor is kaptam egy pofont. Azon az estén felhívott, és hörgő hangon közölte, hogy öngyilkos lett, és szeretne még látni, egy utolsó vallomást tenni” – olvasható Erika vallomása a Borsban, aki csak úgy mert nyilatkozni a Frizbiben, ha arcát nem mutatják a kamerák. – Azért igyekeztem hozzá, hogy segítsek. Volt kulcsom, de nem találtam otthon. Amikor kiléptem a lakásból, hirtelen megjelent, belökött az ajtón, bezárta, s nekem esett… Négy és fél óra múlva véres ruhában, vérző orral menekültem az utcán, de még ott is követett. Majd egy kórházban látleleteket vetettem, hétfőn pedig a rendőrségre mentem, ahol feljelentést tettem… Hosszú időn át könyörgött, hogy ne jelentsem fel” – tette hozzá. Akkor Damu másfél év felfüggesztett büntetést kapott. Öt évvel ezelőtt erről az esetről a Bors is beszámolt, akkor a színész Liptai Claudia műsorában mondta el saját verzióját az esetről.  „Féltékenységből egy fapapuccsal támadt rám, én védekeztem… Majd egy befolyásos barátjával, aki a főnöke volt, s akivel viszonya is volt, másnap kézen fogva besétált a rendőrségre” – mondta akkoriban Damu. A Bors szerint igencsak érdekes, hogy az akkori magyarázata kísértetiesen hasonlít a Palácsik-ügy során hangoztatott verziójához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top