Sztárok

Újra együtt Szabó Zsófi és Berki Krisztián

A Jóban Rosszban színésznője és az Amerikából hazatért volt Fradi-vezér között újra fellobbant a láng. Nem volt hiábavaló, hogy az egy hónapja szakító celebpár nem szedette le a közös tetoválást – írja a Bors.

Újra együtt Szabó Zsófi és Berki KrisztiánÚgy tűnik, egy hónapig bírta csak egymás nélkül Szabó Zsófi és Berki Krisztián, mert ismét randevúznak. A bulvárlap úgy értesült, hogy a Budapestre visszatért vállalkozó – aki március elején szakított a szappanoperasztárral, egyes hírek szerint a korábbi barátnője miatt – folyamatosan a színésznőről áradozik a barátainak. Berki – aki ellen büntetőeljárás folyik – a váci labdarúgócsapattal folytat előrehaladott tárgyalásokat, ez pedig azt jelenti, hogy az egy hónapos amerikai munka után most jó darabig biztosan Magyarországon marad. „Igaz, felvettük egymással a kapcsolatot, amióta hazajöttem. Ennél többet azonban egyelőre nem szeretnék mondani” – reagált szűkszavúan a botrányokkal teli életű vállalkozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top