Sztárok

Damu kifosztotta ex-menyasszonyát

Lelkileg és anyagilag is kihasználta Jucikát a nemi erőszakért börtönbüntetésre ítélt színész. A fiatalasszony úgy érzi, padlóra került a Damuval töltött 10 hónap alatt. Eközben viszont a büntetését töltő színész szüleinek a vitája pereskedésig fajult.

Damu kifosztotta a menyasszonyátDamu Roland nemcsak megütötte menyasszonyát – bár ezt a színész az ügyvédjén keresztül cáfolta –, hanem a pénzéből is kiforgatta. A Blikk úgy tudja, hogy a börtönbüntetését töltő színész Jucika pénzét is elverte. A fiatalasszony ugyanis rendszeresen leadta otthon a keresetét, amelyet Damu az utolsó fillérig elköltött, sőt Jucika betegeskedő édesanyjának a nyugdíjából is el-elvett, ám sohasem fizette vissza. Ráadásul Damu meg is csalta a menyasszonyát: miközben a pszichiátrián kezelték, Jucika elmondása szerint összemelegedett az egyik betegtársnőjével. „Mellette nem jutott például fodrászra, holott mindig leadtam a fizetésemet, hogy fussa az albérletünkre és neki cigire. Amit a szinkronnal keresett, az elfolyt, még édesanyámtól is kölcsönkért” – panaszkodott Jucika, aki – mint mondja – csak azért tartott ki Damu mellett, mert szerette, ám most új életet akar kezdeni.

Családi perpatvar

Damu Roland édesanyja, Ica néni állítja, a 4 év 6 hónap börtönre ítélt színész apja nyilvánosan rágalmazza őt, ezért úgy döntött, beperli. „Fel fogom jelenteni a fiam apját személyiségi jog megsértése és becsületsértés miatt. Huszonöt éve már semmi közünk nincs egymáshoz, erre ő nagy nyilvánosság előtt rágalmaz, azt állítva, hogy rossz, felelőtlen anya voltam” – panaszkodott a Borsnak Ica néni. Az asszony – aki hisz fia ártatlanságában – kártérítést akar a volt férjétől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top