Sztárok

Mégsem kell a TV2-nek Alekosz

Úgy tűnik, csak blöfföl a tévés szerepléséről a görög csődör, mivel a TV2-nél korántsem számolnak a valósághőssel. Alekosz azonban kitartóan állítja, már forgatják a műsorát – írja a Bors.

Mégsem kell a TV2-nek AlekoszA szerződésszegő VV-győztes csak kamuzik arról, hogy minden készen áll a TV2-nél az új műsorához, és hamarosan újra képernyőre kerül. „Már volt próbafelvétel többször is. Gyakorlatilag összeállt minden, de hogy mikor lesz a start, azt nem tudom elmondani. (…) Az is elképzelhető, hogy a FEM3-on indul majd az új műsorom” – hangoztatta nemrég a valóságshow-hős, akinek még VV Attila is keményen beszólt. A bulvárlap azonban megtudta a TV2 szóvivőjétől, Koltay Tamástól, hogy a tévécsatorna jelenleg nem tervez produkciót Alekosszal. A kamuzáson kapott exvillalakó azonban hírzárlattal próbált ködösíteni, mondván, titoktartási kötelezettség köti, ezért nem beszélhet a továbbiakban a készülő műsoráról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top